Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Telefoanele anului pe Tech Adevarul: cele mai bune nu sunt si cele mai populare

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Telefoanele anului pe Tech Adevarul: cele mai bune nu sunt si cele mai populare

Finalul anului vine cu topurile clasice. Astazi lansam nominalizarile Tech Adevarul pentru cele mai bune gadgeturi si tehnologii ale anului 2013. La telefoane mobile, HTC One a fost alegerea evidenta pentru toti cei trei oameni care scriu despre tehnologie pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Nymphomaniac, un film care te excita la nivel intelectual

Videoclipuri scurte, afise ale lungmetrajului, un trailer oficial, acestea sunt ingredientele unei retete de succes pentru a mentine vie atentia asupra celui mai asteptat si controversat film al anului, Nymphomaniac. in cele din urma cei mai norocosi au reusit sa vizioneze versiunea scurta, de patru ore, a dramei, iar reactiile criticilor de specialitate au fost dintre cele mai neasteptate.

FOTO VIDEO Jandarmul si fiica acestuia, morti in accident au fost astazi inmormantati impreuna

Durere sfasietoare si lacrimi amare, astazi, la inmormantarea jandarmului si afiicei acestuia morti, duminica, in urma unui accident petrecut la intrarea pe autostrada Pitesti - Bucuresti. Sotia, respectiv mama, singura supravietuitoare din masina mortii si-a condus pe ultimul drum persoanele cele mai scump si iubite din viata ei.

VIDEO Cele mai amuzante scenete cu Nae Lazarescu si Vasile Muraru

Fie ca a jucat in spectacolele Teatrului Constantin Tanase sau in scenete de televiziune, Nae Lazerescu a adus intotdeauna zambetul pe fetele spectatorilor. Va prezentam unele dintre cele mai indragite si amuzante momente artistice din cariera actorului.

Cele mai infioratoare crime care au avut loc in Hunedoara, in anul 2013

Sase oameni au fost ucisi in judetul Hunedoara de la inceputul acestui an. Una dintre cele mai infioratoare crime s-a petrecut in Hunedoara, chiar de Dragobete.

Cele mai tari 13 declaratii din acest an ale guvernatorului Mugur Isarescu

Declaratiile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, sunt asteptate cu sufletul la gura de analisti si de presa, la fiecare iesire publica vorbele bancherului central avand puterea sa miste cursul, sa anunte tendinte in ceea ce priveste dobanzile sau sa avertizeze asupra riscurilor din economie. Wall-Street. ro prezita cele mai interesante 13 declaratii facute de Mugur Isarescu in acest an.

Topul Forbes: Dwayne Johnson, actorul cu cele mai mari incasari in 2013

FOTODwayne Johnson ocupa primul loc in topul Forbes al actorilor care au generat cele mai mari incasari in 2013, intimpce colegii sai din distributia filmului Furios si iute 6, Vin Diesel si regretatul Paul Walker, s-au clasat pe locul al patrulea, respectiv al saselea.

Antipa si Muzeul Taranului Roman, cele mai cautate muzee pe Google, in Romania, in 2013

Muzeul Antipa si Muzeul Taranului Roman din Bucuresti sunt cele mai cautate institutii muzeale pe motorul de cautare Google in 2013, in Romania, potrivit traditionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizata de motorul de cautare pe internet, relateaza Mediafax.

Billboard: Bon Jovi, trupa cu cele mai mari incasari din turnee in anul 2013

Trupa Bon Jovi, Pink sau Rihanna sunt artistii cu cele mai mari incasari din turnee in anul 2013, arata topul intocmit de revista Billboard, veniturile obtinute fiind de peste 100 de milioane de euro. in schimb, nume precum Roger Waters, One Direction, Justin Bieber, Madonna, Jay Z sau Lady Gaga au castigat sub 60 de milioane de euro.

VIDEO Produsele anului: Macbook Air e cel mai bun laptop, dar pe dispozitivele mobile sunt necesare baterii mai bune

La Adevarul Live, jurnalistii Tech Adevarul au facut retrospectiva anului 2013 din punct de vedere al tehnologiei si au nominalizat cele mai bune dispozitive din 2013: iPad Air, MacBook Air si Samsung Galaxy S4, insa autonomia scazuta a smartphone-urilor este o dezamagire.

FOTO VIDEO Prima iesire pe autostrada, in Alba si Hunedoara. Cum arata cea mai noua sosea cu patru benzi din Romania

A sosit ziua asteptata cu atata nerabdare de cetatenii din Sebes si de toti cei care tranziteaza cel mai aglomerat oras din judetul Alba. Sebesul a scapat de cele peste 40. 000 de autovehicule care il tranzitau zilnic, dupa ce s-a deschis circulatia pe autostrada Orastie-Sibiu in judetul Alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )