Libnet.ro
UNICEF

19:15

FOTO VIDEO Vacanta intr-o bijuterie pe apa care a trecut prin cele doua razboaie mondiale: ferryboat-ul numit Yankee

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Vacanta intr-o bijuterie pe apa care a trecut prin cele doua razboaie mondiale: ferryboat-ul numit Yankee

Multe vapoare nu traiesc atat de mult, spune, intr-un video pe Youtube, proprietara Hotelul Yankee. De mai bine de 10 ani, ferryboat-ul care a transportat sute de mii de oameni este azi hotel pe apa si pe langa camere pentru oaspeti are si spatii unde traiesc si animale, gaini si capre. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Vacanta intr-o bijuterie pe apa care a trecut prin cele doua razboaie mondiale: ferryboat-ul Yankee

Multe vapoare nu traiesc atat de mult, spune, intr-un filmulet postat pe YouTube, proprietara Hotelul Yankee. De mai bine de 10 ani, ferryboat-ul care a transportat sute de mii de oameni este hotel pe apa si, pe langa camere pentru oaspeti, are si spatii unde traiesc si animale: gaini si capre.

Camion NATO, implicat intr-un accident in Sibiu (FOTO, VIDEO)

Un camion in care se aflau mai multi militari straini care participau la un exercitiu comun NATO a fost implicat intr-un accident rutier in Sibiu. Evenimentul rutier s-a petrecut dupa ce un.

FOTO VIDEO Vama Veche, festivalul artistic din inima Bruges-ului. Belgienii, fermecati de spiritul boem din Romania

Intr-unul dintre cele mai vizitate orasele medievale din lume se desfasoara anual o manifestare artistica in care evolueaza artisti din noul val. Festivalul poarta numele Vama Veche, dupa faimosul sat turistic romanesc de la Marea Neagra.

Sexy in SUTANA! PRIMELE IMAGINI cu Pomohaci la VIDEOCHAT! (FOTO, VIDEO)

Scandalul din jurul preotului Cristian Pomohaci continua, iar persoane din anturajului lui sau care au auzit de escapadele avute continua sa faca dezvaluiri, scrie Wowbiz. Un coleg de munca al uneia.

FOTO + VIDEO. Proteste in Polonia. Manifestantii au iesit in strada impotriva reformelor judiciare controversate

Mii de polonezi s-au adunat, duminica, in marile orase ale Poloniei, protestand impotriva reformelor judiciare ale partidului aflat la conducere, despre care opozitia spune ca vor submina democratia .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )