Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTOGALERIE Asa arata noua Dacia Duster. Premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, lansare la inceput de 2018

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Asa arata noua Dacia Duster. Premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, lansare la inceput de 2018

A doua generatie a SUV-ului Dacia Duster a fost dezvaluita in primele fotografii oficiale, premiera in fata publicului larg urmand sa aiba loc la Salonul Auto de la Frankfurt 14-24 septembrie), iar lansarea pe piata undeva la inceput de 2018. Dacia a vandut peste un milion de Duster din prima generatie, in cei sapte ani de cariera comerciala, acest model fiind cel mai bine vandut autoturism Dacia din toate timpurile. continuă pe Hotnews

Imagini spectaculoase cu noua Dacia Duster

Constructorul Dacia pregateste lansarea in aceasta toamna a noului model Duster la Salonul Auto de la Frankfurt. Iata ce noutati aduce acesta.

Dacia Duster 2018: Cum arata a doua generatie a SUV-ului romanesc

Dacia Duster 2018 este un model extrem de anticipat al producatorului roman, iar acum avem primele imagini oficiale ale automobilului. Au trecut aproximativ sapte ani de cand primul model de Dacia Duster s-a lansat pe piata, iar succesul acestuia a fost unul neasteptat. De-a lungul timpului, au fost vandute mai bine de un milion de [].

Primele imagini cu noua Dacie Duster. Vezi cu ce modificari vine

Dacia Duster are o noua fata! Primele imagini cu SUV-ul metamorfozat au fost prezentate. Noua generatie beneficiaza de un interior mai spatios, cu un confort sporit, si pare mai robusta. Noul Duster va fi.

FOTO VIDEO Premiera. Cum arata noul Dacia Duster

Dacia face un pas major in procesul de innoire a gamei sale, odata cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern si atragator. inceputa in 2010, povestea de succes a celui mai vandut model Dacia continua cu un nou capitol.

Cum arata noua casa de vacanta a lui Vladimir Putin: E mai ceva ca la seici (FOTO)

Presedintele rus Vladimir Putin are o noua casa de vacanta, pe o insula in Vyborg Bay, la doar cativa kilometri de granita Rusiei cu Finlanda. Casa este o constructie cu adevarat grandioasa cu.

Cum arata noua casa de vacanta a lui Vladimir Putin. Faianta cu insertii de aur si un centru spa subteran - FOTO

Vladimir Putin are o noua casa de vacanta la doar cateva mile de granita Rusiei cu vestul Europei, potrivit unor publicatii din Moscova, potrivit The Sun. Villa Sellgren, somptuoasa casa a lui Putin, e.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )