Libnet.ro
UNICEF

14:03

FOTOGALERIE Cel mai mare parc fotovoltaic se va construi in Targu Carbunesti

Adevărul Adevărul,
FOTOGALERIE Cel mai mare parc fotovoltaic se va construi in Targu Carbunesti

Constructia celui mai mare parc fotovoltaic din tara a inceput pe un teren situat pe raza orasului Targu Carbunesti. Investitia se ridica la 46 milioane de euro si este realizata de catre omul de afaceri gorjean, Virgil Kappes, cunoscut sub numele de Tumbar, stabilit de mai mult timp in Germania, alaturi de mai multi parteneri nemti. continuă pe Adevărul

Hitler dorea sa construiasca CEL MAI MARE stadion din lume.

In urma cu 75 de ani, Adolf Hitler punea la Nuremberg piatra de temelie a celui mai mare stadion din lume, Grandstand, proiect ce nu a fost finalizat dar care dezvaluie noi detalii despre personalitate megalomana a dictatorului nazist, conform publicatiei Spiegel, scrie Agerpres. In cadrul acestui proiect, inginerii germani au ridicat o macheta la scara 1:1 a stadionului, in zona deluroasa a Bavariei, la 40 de kilometri de Nuremberg, doar pentru a testa acustica viitorului stadion. La 9 .

Caru' cu Vedete: Adevaratele motive pentru care Cristi Minculescu a parasit formatia Iris; Coco Austin, asa cum n-ai mai vazut-o! Cum arata la 14 ani fundul cel mai mare de la Hollywood; Oana Zavoranu si-a pierdut virginitatea dupa majorat

Loredana a suferit din cauza sanilor in adolescenta: Aveam cel mai mare gabarit din clasa. Cunoscuta drept una dintre cele mai dezinvolte. Agentii Scully si Mulder s-au casatorit. Soc! La doar 2 luni de cand s-a descoperit ca Gillian Anderson, agentul Scully din Dosarele X, si David.

Cum a reusit omul sa provoace cel mai mare rau Pamantului. Nu le vom mai putea tine sub control

Anul trecut 9 oameni au murit si alti 100 au fost grav raniti in urma cutremurului care a zguduit orasul istoric Lorca din Spania. Potrivit datelor obtinute de specialisti, seismul s-a produs din cauza.

Sase medici rezidenti vor lucra la cel mai mare spital din Israel

Sase medici rezidenti din Romania vor lucra timp de trei ani la centrul universitar al Sheba Hospital din Israel.

Cea mai mare achizitie a unei companii din Rusia: Rosneft preia participatia BP la TNK-BP pentru circa 26 miliarde dolari

Grupul rus de stat Rosneft a incheiat, luni, cea mai mare achizitiei a unei companii din Rusia, prin preluarea a 50%din actiunile producatorului britanic de petrol BP la TNK-BP, pentru aproximativ 26 de.

Suntem inruditi cu veveritele? Vezi aici cum arata cel mai vechi stramos al omului

Cel mai vechi stramos al omului arata ca o veverita, sugereaza un nou studiu. Fosilele recent descoperite ale celei mai primitive primate, Purgatorius, sugereaza ca animalul era unul mic, agil, care isi.

Cel mai vechi sistem de scriere din lume, pe cale de a fi descifrat de oamenii de stiinta de la Oxford

Cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat pana acum, care pastreaza secrete vechi de 5. 000 de ani, este pe cale sa fie decodat de catre cercetatorii Universitatii Oxford, scrie BBC. Cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat - despre care se estimeaza ca ar fi fost folosit in perioada anilor 3. Hr. , intr-o regiune situata acum in sud-vestul Iranului - a facut obiectul unui proiect international de cercetare.

SEE Energy Forum 2012, cel mai asteptat eveniment international de energie.

Medien Conferences, in cooperare cu Confederatia Patronala din Industrie, Agricultura, Constructii si Servicii din Romania CONPIROM ), organizeaza cea de-a doua editie a SEE Energy Forum 2012 - cel mai asteptat eveniment international de energie din Sud-Estul Europei. SEE Energy Forum 2012 - editia a II-a va avea loc in perioada 27-28 Noiembrie, la Hotel Pullman Bucuresti, si pune accent pe tendintele globale ale pietelor energetice si impactul acestora asupra economiilor, politicilor .

Economia Chinei ar putea inregistra cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Avansul economic al Chinei, ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmit reprezentantii companiei americane Honeywell International, citati de Bloomberg, relateaza sursele de presa.

Armin Van Buuren a fost desemnat cel mai bun DJ din lume

Olandezul Armin van Buuren a fost ales cel mai bun DJ din lume, potrivit editorilor de la revista muzicala DJ Mag, dupa ce i-a depasit in popularitate pe competitorii sai, informeaza Contact Music. in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4125 seconds )