Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTOGALERIE Cele mai tari imagini de campanie din week-end: Ponta alaturi de un bolnav la manastire, Udrea cu ruj pe fata

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Cele mai tari imagini de campanie din week-end: Ponta alaturi de un bolnav la manastire, Udrea cu ruj pe fata

Campania electorala a prilejuit in acest week-end vizite ale candidatilor in teritoriu, unde prezidentiabilii s-au fotografiat cu toata lumea. Din sutele de instantanee se remarca aparitia lui Victor Ponta la Manastirea Sambata langa un bolnav imobilizat la pat, precum si urmele de ruj lasate de fanele Elenei Udrea pe obrajii acesteia. Bonus: o fotografie indrazneata a Mediafax cu Udrea si o imagine lansata pe Facebook in care Iohanis si Blaga sunt comparati cu doua personaje dintr-un clip Orange. continuă pe Hotnews

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Grecia nu avea atestat profesional

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente din istoria Greciei nu avea atestat profesional, a anuntat Autoritatea Rutiera Romana. Soferul este acuzat acum de omor din culpa. Cinci oameni.

Cele mai interesante 11 berarii din lume

Cu prilejul sarbatorii mondiale a berii, Oktoberfest, va invitam sa faceti o calatorie, fie ea si numai virtuala, printre cele mai interesante berarii din lume: unele sunt la capatul lumii, altele se afla manastiri, iar altele uimesc prin metodele mai putin conventionale de obtinere a berii.

Cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi si sa nu regreti ca ai dat prea multi bani

Cele mai bune laptopuri sunt si cele mai scumpe. Daca n-ai probleme mari cu bugetul, noi facem lista celor care merita in acest moment. Acesta e un nou episod din campania Gadget de student. Am trecut pe lista laptopuri usoare, gadgeturi esentiale si laptopuri de buget. Era cazul sa vorbim si despre cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi pentru performanta ridicata. Am pus insa o frana bugetului. Daca la cele mai usoare laptopuri am ales suma de [].

Cele mai usoare laptopuri pe care sa le cumperi acum

Exista laptopuri bune si exista laptopuri ultra portabile. Dupa lista celor mai bune cinci laptopuri de buget, avem o lista cu cele mai usoare laptopuri. Bugetul e mai mare acum, dar nu exagerat. in urma cu sase ani, Apple lansa primul Macbook Air. Avea sa fie cel mai subtire laptop din lume si, implicit, cel mai usor. Nu era deloc foarte performant, in comparatie cu ce oferea concurenta, dar era o alternativa mult mai buna la curentul netbook. Desigur, era [].

FOTO Cele mai frumoase plaje din Caraibe

Insulele Caraibe reprezinta fara indoiala una dintre cele mai exotice destinatii de vacanta. Situate in sud-estul Americii de Nord, sutele de insule care compun regiunea Caraibe ofera celor care le viziteaza zeci de plaje perfecte pentru amatorii de sporturi acvatice sau pentru cei care vor doar sa se relaxeze stand la Soare.

Cele mai performante laptopuri pe care sa dai banii in aceasta perioada

Daca bugetul nu este o problema cand cumperi un gadget, Playtech are o lista cu cele mai performante laptopuri pe care sa dai banii in acest moment.

FOTOREPORTAJ Specializarile cele mai cautate de romani la RIUF: Medicina si IT

Tinerii care pleaca la studii in strainatate cauta specializari precum computer science, medicina si inginerie in loc de materiile mai umaniste care erau la mare cautare in urma cu cativa ani. Acestea au fost cele mai accesate domenii de studiu la editia de toamna a Targului RIUF, care se incheie duminica si care a adus peste 50 de universitati de peste hotare.

Ponta, despre declaratiile Victoriei Nuland: intotdeauna cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini

Intrebat despre declaratiile Victoriei Nuland, referitoare la protejarea anumitor parlamentari corupti, premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini, intotdeauna de la romani, parca ei sunt dusmanii cei mai mari ai Romaniei, in frunte presedintele Basescu.

Peste 17.800 de locuri de munca, disponibile vineri in intreaga tara. Cele mai multe se gasesc in Bucuresti si Prahova

Peste 17. 800 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in intreaga tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Prahova, Cluj,Iasi, .

Cele mai interesante 15 masini din cadrul salonului auto de la Paris

Anul acesta, salonul de la Paris nu a socat pe nimeni. Noutatile au fost relativ potolite, insa asta nu m-a impiedicat sa gasesc 15 povesti pe care sa vi le spun chiar acum!.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )