Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Cum s-au umplut parcurile din Bucuresti de terase, restaurante si chioscuri si cum au ajuns o parte dintre ele proprietate privata. Plus, pe cati bani s-au vandut bucati din parcuri si cine le-a cumparat

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Cum s-au umplut parcurile din Bucuresti de terase, restaurante si chioscuri si cum au ajuns o parte dintre ele proprietate privata. Plus, pe cati bani s-au vandut bucati din parcuri si cine le-a cumparat

In perioada 2004-2012, majoritatea constructiilor wc-uri, chioscuri, terase) din cele mai importante parcuri bucurestene - Cismigiu, Herastrau, Carol, Tineretului, Lumea Copiilor - au fost vandute de Primariile de sector din Capitala pe sume de nimic. In locul lor au aparut restaurante de lux si terase care au crescut de la an la an. La vremea respectiva, acestea au fost cumparate de firme, in actionariatul carora apareau nume celebre - Cristi Borcea, Andrei Nastase, Dorin Cocos, etc. continuă pe Hotnews

Impozitele imobilelor rezidentiale din Bucuresti au crescut cu 30%

Impozitele aferente imobilelor cu utilitate rezidentiala din Bucuresti au crescut cu 30% in acest an, indiferent de sector, ne-au spus reprezentantii Directiei Txe si Impozite din cadrul Primariei sectorului 5 al Capitalei, care ne-au precizat: La sectorul 5 este la fel ca la toate celelalte sectoare - impozitele pentru imobilele cu utilitate rezidentiala au crescut cu 30%, dupa ce primariile din Bucuresti au aplicat prevederile Hotararii Consiliului General 218 pe 2015 25% - din cresterea valorii bazei de impozitare, evaluata la 1000 de lei pe mp, de la 925 si 5% - din impozitul care se plateste pe terenul de sub imobil si care pana acum nu se impozita).

Locuitorii din Bucuresti si alte doua judete raman, luni, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, luni, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, a anuntat Enel Distributie Muntenia S.

A plecat din Bucuresti si a deschis in Brasov o Croitorie de cafea

Mugur Tureschi se intituleaza un croitor de cafea. El este cel care, in centrul Brasovului, isi propune sa ii faca pe clientii sai sa miroasa din cap pana in picioare a cafea proaspat prajita. S-a mutat din Bucuresti si a deschis anul.

Patrule de jandarmi cu arme semiautomate, la metroul din Bucuresti

Luptatori de la Brigada Speciala de Interventie din cadrul Jandarmeriei Romane au facut, in aceste zile, misiuni de patrulare, cu arme semiautomate in dotare, pe magistralele de metrou din Bucuresti.

Atentie la talhari! O tanara a ramas fara telefon mobil in timp ce vorbea la el, pe o strada din Bucuresti

Un tanar de 18 ani care talharise o femeie de 24 de ani, a fost prins de politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti la scurt timp de la comiterea faptei.

Un copil din Arges, diagnosticat cu gastroenterita, a fost transferat la Spitalul Matei Bals din Bucuresti

Un copil in varsta de un an din judetul Arges, diagnosticat cu gastroenterita, a fost transferat de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, informeaza Me.

Locuitorii din Bucuresti si alte doua judete, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Capitala si din judetele Ilfov si Giurgiu raman, marti, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia.

Aparitie neasteptata, vineri seara, in Centrul Istoric din Bucuresti. Cu cine s-au intalnit bucurestenii la o terasa

Surpriza pentru bucurestenii care au iesit vineri seara la o celebra terasa din Centrul Istoric. S-au intalnit cu nimeni altul decat Ilie Dumitrescu, de altfel si patronul cunoscutuluilocal de pe strada Lipscani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )