Libnet.ro
UNICEF

22:16

FOTOGALERIE Explozia de la Bumbesti Jiu i-a ingrozit pe localnici

Adevărul Adevărul,
FOTOGALERIE Explozia de la Bumbesti Jiu i-a ingrozit pe localnici

Deflagratia a fost resimtita in tot orasul. Mai mult decat atat, suflul exploziei a fost simtit de la o distanta de aproximativ 200 de metri. Bubuitura a bagat graoaza in locatarii blocului de garsoniere, precum si a imobilelor invecinate. continuă pe Adevărul

EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din BUMBESTI JIU: 3 RANITI si 10 garsoniere afectate.

O explozie puternica s-a produs, vineri dimineata, intr-un bloc de garsoniere din localitatea Bumbesti-Jiu, judetul Gorj, transmite Antena 3. Potrivit primelor informatii, trei persoane au fost ranite in explozie. Unul dintre raniti, in stare grava, va fi transportat la Bucuresti. Deflagratia s-ar fi produs de la o acumulare de gaze. Zece garsoniere au fost afectate. Potrivit primarului orasului Bumbesti Jiu, Constantin Bobaru, explozia s-a produs la o garsoniera de la parterul unui bloc, .

EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din BUMBESTI JIU: 5 RANITI si 10 garsoniere afectate.

O explozie puternica s-a produs, vineri dimineata, intr-un bloc de garsoniere din localitatea Bumbesti-Jiu, judetul Gorj, transmite Antena 3. Potrivit primelor informatii, 5 persoane au fost ranite in explozie. Unul dintre raniti, in stare grava, va fi transportat la Bucuresti. Deflagratia s-ar fi produs de la o acumulare de gaze. Zece garsoniere au fost afectate. Potrivit primarului orasului Bumbesti Jiu, Constantin Bobaru, explozia s-a produs la o garsoniera de la parterul unui bloc, cel .

Explozie intr-un bloc din localitatea Bumbesti-Jiu

O puternica deflagratie s-a produs vineri dimineata intr-un bloc de garsoniere din localitatea Bumbesti-Jiu, judetul Gorj. Cinci persoane au fost ranite in explozia care s-ar fi produs, din primele date, de la o acumulare de gaze. Unul dintre raniti, in stare grava, va fi transportat la Bucuresti.

EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din BUMBESTI JIU: Un elicopter SMURD, in misiune in Gorj.

Un elicopter SMURD a fost trimis in scop umanitar in localitatea Bumbesti-Jiu, din judetul Gorj, unde o explozie puternica a avut loc in noaptea de joi spre vineri la un bloc de locuinte, potrivit unui comunicat al Ministerului Apararii Nationale MApN) remis Romania Libera. Un elicopter de tip EC 135 din dotarea Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Administratiei si Internelor a decolat astazi, 16 noiembrie a. c. , in jurul orei 11:00, de la Bucuresti, pentru executarea unei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )