Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTOGALERIE Mesaj de sustinere pentru Rosia Montana la un meci din Liga I de fotbal

Adevărul Adevărul,
FOTOGALERIE Mesaj de sustinere pentru Rosia Montana la un meci din Liga I de fotbal

Aproximativ 4. 000 de spectatori au urmarit din tribunele arenei Marin Anastasovici meciul dintre Astra Giurgiu si Dinamo Bucuresti. La pauza, ultrasii dinamovisti au afisat un mesaj de sustinere pentru Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Sedinta Comisiei pentru Rosia Montana, amanata pentru miercuri. PSD vrea finalizarea raportului

Presedintele Comisiei parlamentare pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a anuntat, luni, amanarea dezbaterilor pana miercuri. Potrivit acestuia, deputatii din Comisia speciala au solicitat amanarea.

Ponta: Am decis prelungirea cu 30 de zile a mandatului Comisiei pentru Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul sedintei de astazi a Uniunii Social Liberale USL), ca liderii USL au decis sa prelungeasca cu 30 de zile mandatul Comisiei Parlamentare speciale pentru Rosia Montana, pentru ca Partidul Social Democrat PSD) si Partidul National Liberal PNL) sa ajunga la o pozitie comuna pe aceasta tema, conform surselor de presa.

Victor Ponta: Am decis prelungirea cu 30 de zile a mandatului Comisiei pentru Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca liderii USL au decis sa prelungeasca cu 30 de zile mandatul Comisiei parlamentare speciale pentru Rosia Montana, pentru a se putea ajunge la o pozitie comuna a PSD si PNL pe aceasta tema.

Crin Antonescu: Optam pentru desfiintarea Comisiei pentru Rosia Montana si infiintarea unui for nou (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca doreste desfiintarea Comisiei speciale pentru Rosia Montana si infiintarea unui for nou, dupa emiterea unui raport de respingere a proiectului de lege al.

Subiectele zilei: Interviu Thomas Holst, managerul Chevron Romania: Suspendam explorarea gazelor de sist, dar ne vom intoarce la Pungesti; Ponta si Antonescu bat palma pentru Rosia Montana. Legea cu dedicatie care se pregateste in Parlament; Evenimentul

O intrebare de 1,8 miliarde de dolari: de ce nu vor rusii de la Gazprom concurenta americanilor de la Chevron in Romania. Dependenta Romaniei de gazul furnizat de Gazprom reprezinta in acest moment o vulnerabilitate de securitate energetica, in conditiile in care Rusia poate jongla. Antonescu, primit la Cotroceni doar ca turist. Presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu va mai fi invitat la ceremoniile de la Palatul Cotroceni pentru ca nu a respectat protocolul.

Subiectele zilei: Interviu Thomas Holst, managerul Chevron Romania: Suspendam explorarea gazelor de sist, dar ne vom intoarce la Pungesti; Ponta si Antonescu bat palma pentru Rosia Montana. Legea cu dedicatie care se pregateste in Parlamen; Evenimentul z

O intrebare de 1,8 miliarde de dolari: de ce nu vor rusii de la Gazprom concurenta americanilor de la Chevron in Romania. Dependenta Romaniei de gazul furnizat de Gazprom reprezinta in acest moment o vulnerabilitate de securitate energetica, in conditiile in care Rusia poate jongla. Antonescu, primit la Cotroceni doar ca turist. Presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu va mai fi invitat la ceremoniile de la Palatul Cotroceni pentru ca nu a respectat protocolul.

Antonescu: Optam pentru desfiintarea Comisiei pentru Rosia Montana si infiintarea unui for nou

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca opteaza mai degraba pentru desfiintarea Comsiei speciale Rosia Montana, dupa emiterea unui raport de respingere a proiectului de lege al Guvernului, si infiintarea unui for nou, care sa initieze un.

Ponta: Mandatul Comisiei pentru Rosia Montana, prelungit cu 30 de zile

Liderii USL au decis prelungirea cu 30 de zile a mandatului Comisiei pentru Rosia Montana, a anuntat vineri premierul Ponta, spunand ca este nevoie de timp pentru ca PSDsi PNL sa ajunga la o pozitie.

FOTOGALERIE Protestul de la Campeni: 2.000 de oameni au demonstrat impotriva proiectului de la Rosia Montana

Aproximativ 2. 000 de persoane au protestat, sambata, in orasul Campeni, judetul Alba, fata de proiectul minier de la Rosia Montana, fluturand steaguri tricolore, cantand melodii patriotice, iar unii protestatari si-au adus vacile si boii pentru a arata ca in Muntii Apuseni se face agricultura, relateaza Mediafax. Protestul s-a incheiat in jurul orei 19:30, iar participantii au adoptat o proclamatie prin care cer demisia initiatorilor proiectului de lege privind Rosia Montana.

VIDEO FOTOGALERIE A 8-a duminica de proteste impotriva proiectului Rosia Montana in Capitala: Mii de manifestanti au marsaluit pana la Parlament si inapoi la Universitate

Aproximativ 5. 000 de protestatari impotriva proiectului minier de la Rosia Montana au manifestat in Capitala, pentru a opta duminica la rand, acestia pornind in mars din Piata Universitatii pana la Palatul Parlamentului, unde au scandat Demisia si Tradatorii la adresa parlamentarilor. Jandarmii nu i-au insotit pe protestatari pe traseu si le-a recomandat acestora sa mearga pe trotuar si sa nu blocheze traficul rutier, ca urmare a unui ordin al ministrului de Interne Radu Stroe, aceasta fiind linia rosie trasa dupa incidentul de joi seara cu ministrul Daniel Barbu. De la Parlament, protestatarii au revenit in Piata Universitatii, unde au fost intampinati de mai multe cordoane de jandarmi. Circulatia in intersectia de la Universitate a fost blocata aproximativ o ora. Nu s-au inregistrat incidente la marsul de duminica. Vezi in articol desfasurarea protestului de duminica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )