Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fotografii de colectie: Cele mai simpatice momente din viata Reginei Elisabeta a-II-a cu ocazia implinirii venerabilei varste de 90 de ani (VIDEO+FOTO)

B1 B1,
Fotografii de colectie: Cele mai simpatice momente din viata Reginei Elisabeta a-II-a cu ocazia implinirii venerabilei varste de 90 de ani (VIDEO+FOTO)

Regina Elisabeta a-II-a va implini pe 21 aprilie venerabila varsta de 90 de ani. Regina Elisabeta a-II-a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, a fost propulsata pe tron in. continuă pe B1

Piata auto atinge cele mai mari vanzari din ultimii 7 ani

Piata auto a inregistrat in primul trimestru cele mai mari vanzari de masini noi din ultimii 7 ani. Numarul de autoturisme vandute s-a apropiat de 20. 000 de unitati, in crestere cu 11%, de la 17. 900 de unitati in ianuarie-martie 2015, potrivit APIA.

Cele mai frumoase castele din Europa

Cele mai frumoase castele din Europa. Uneori romantice, alteori de-a dreptul infricosatoare, castelele europene reprezinta destinatii de neratat pentru amatorii de calatorii.

Ce s-a intamplat cu Liverpool nu e logic! Cum si-a motivat Klopp jucatorii si ce reactii au fost in tabara celor de la Dortmund, dupa unul dintre cele mai frumoase meciuri din istorie (VIDEO)

Antrenorul Borussiei Dortmund, Thomas Tuchel, s-a declarat surprins de revenirea fabuloasa a lui Liverpool in fata echipei sale, din moment ce Dortmund conducea cu 2-0 la pauza, potrivit.

Cat costa o garsoniera in marile orase ale Romaniei. Care este orasul cu cele mai scumpe locuinte din tara

Cat costa o garsoniera in marile orase ale Romaniei. Cele mai scumpe orase, in ceea ce priveste sectorul rezidential, sunt Cluj-Napoca si Bucuresti, unde pretul mediu pentru un metru patrat util depasise 1. 000 de euro la finele lunii februarie.

Topul actorilor de la Hollywood care au jucat in cele mai multe filme proaste si clasamentul celor mai apreciati

Adam Sandler, Sylvester Stallone, Sharon Stone si Halle Berry sunt cateva nume sonore de la Hollywood a caror cariera le este marcata de numarul mare de filme care au dezamagit. La polul opus, Daniel Day-Lewis si Jennifer Lawrence se numara printre actorii care s-au bucurat de cele mai multe aplauze din partea criticilor de specialitate.

Studiu: Terenurile care au deja proiecte sunt cele mai cautate din Capitala

Terenurile care au deja autorizatii de construire, proiecte sau planuri urbanistice zonale PUZ) sunt cele mai cautate terenuri din Capitala si zonele adiacente, apreciaza specialistii companiei de consultanta imobiliara Regatta Real Estate.

Terenurile care au deja proiecte sunt cele mai cautate din Capitala

Terenurile care au deja autorizatii de construire, proiecte sau planuri urbanistice zonale PUZ) sunt cele mai cautate terenuri din Capitala si zonele adiacente, apreciaza compania de consultanta imobiliara Regatta Real Estate, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Cele mai tari bancuri cu parinti si copii. De ce tatal ii interzice lui Goguta sa se mai joace cu Shakespeare

Relatia dintre parinti si copii a constituit dintotdeauna subiectul a numeroase glume. Iata cateva dintre cele mai reusite bancuri cu aceste doua personaje.

Cele mai spectaculoase case cu vedere la ocean

Cele mai spectaculoase case cu vedere la ocean sunt cele care atrag cei mai multi turisti an de an. Construite in diverse stiluri arthitecturale, dar cu un element comun: peisaju incredibil, aceste case se inchiriaza cu zeci de mii de euro pe luna.

Cele mai ciudate tratamente de infrumusetare folosite de-a lungul timpului

Daca ati petrecut mai mult de 15 minute intr-un magazin de produse cosmetice, ati observat ca cele mai multe dintre ele contin ingrediente care promit rezultatele unui ten perfect. Uneori astfel de substante au fost mai putin benefice pentru sanatatea pielii, alteori au fost mortale, in ciuda promisiunilor. Iata cateva dintre cele mai periculoase tratamente faciale folosite de-a lungul timpului:.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )