Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul actorilor de la Hollywood care au jucat in cele mai multe filme proaste si clasamentul celor mai apreciati

Adevărul Adevărul,
Topul actorilor de la Hollywood care au jucat in cele mai multe filme proaste si clasamentul celor mai apreciati

Adam Sandler, Sylvester Stallone, Sharon Stone si Halle Berry sunt cateva nume sonore de la Hollywood a caror cariera le este marcata de numarul mare de filme care au dezamagit. La polul opus, Daniel Day-Lewis si Jennifer Lawrence se numara printre actorii care s-au bucurat de cele mai multe aplauze din partea criticilor de specialitate. continuă pe Adevărul

Cele mai ciudate tratamente de infrumusetare folosite de-a lungul timpului

Daca ati petrecut mai mult de 15 minute intr-un magazin de produse cosmetice, ati observat ca cele mai multe dintre ele contin ingrediente care promit rezultatele unui ten perfect. Uneori astfel de substante au fost mai putin benefice pentru sanatatea pielii, alteori au fost mortale, in ciuda promisiunilor. Iata cateva dintre cele mai periculoase tratamente faciale folosite de-a lungul timpului:.

SONDAJ Care sunt cele mai iubite si cele mai detestate tari

Desi de multe ori o critica, cei mai multi dintre romani 85,4%) au sentimente mai degraba pozitive pentru tara lor, arata Barometrul INSCOP Research.

Cele mai frumoasa nuante de blond de la Hollywood

Blake Lively, Gwyneth Paltrow, Sienna Miller, Kate Hudson, Reese Witherspoon, Cameron Diaz sau Gisele Bundchen sunt doar cateva dintre starurile hollywoodiene ce se pot mandri cel mai frumos par blond! .

Cele mai frumoase nuante de blond de la Hollywood

Blake Lively, Gwyneth Paltrow, Sienna Miller, Kate Hudson, Reese Witherspoon, Cameron Diaz sau Gisele Bundchen sunt doar cateva dintre starurile hollywoodiene ce se pot mandri cel mai frumos par blond! .

Cele mai bune seriale cu supereroi

Daca ai una dintre acele zile in care ai atat de multe responsabilitati si lucruri de facut incat te hotarasti sa te apuci de un serial nou, ti-am pregatit o lista. Si nu orice lista, ci una cu seriale cu supereroi. Nu le-am inclus si pe cele animate, pentru ca putem fi cu totii de [].

Imprimeurile cu flori si dungi, pe val in sezonul estival: cum combinam mai multe tipuri de imprimeuri FOTO

Flori realiste sau abstracte, desene geografice, dungi marinaresti si iluzii optice acestea sunt doar cateva din imprimeurile la moda in sezonul cald al anului 2016. Cele mai indraznete dintre femei pot opta pentru print blocking, tehnica alaturarii mai multor tipuri de imprimeu intr-o singura tinuta.

Cele mai spectaculoase case cu vedere la ocean

Cele mai spectaculoase case cu vedere la ocean sunt cele care atrag cei mai multi turisti an de an. Construite in diverse stiluri arthitecturale, dar cu un element comun: peisaju incredibil, aceste case se inchiriaza cu zeci de mii de euro pe luna.

2016 va aduce o premiera in asigurari: Romanii vor avea mai multe asigurari obligatorii decat asigurari facultative pentru locuintele lor

Falimentul Astra si schimbarile legislative de anul trecut vor conduce la o premiera in piata de asigurari din Romania in acest an: romanii vor avea mai multe asigurari obligatorii decat asigurari facultative pentru locuintele lor. Numarul asigurarilor obligatorii pentru locuinte a crescut cu 6,6% anul trecut pana la peste 1,59 milioane de polite si este de asteptat ca in acest an numarul acestora sa atinga 1,9 milioane de polite, depasind in premiera numarul politelor facultative de locuinte, care a scazut cu 2,45% anul trecut la 1,7 milioane polite si este asteptat sa ramana cam la acelasi nivel in acest an, a declarat sambata Aurel Badea, expert UNSAR.

Ungaria vrea sa reduca TVA la mai multe alimente si servicii, incepand cu 2017

Ministrul Economiei Mihaly Varga a declarat ca Ungaria vrea sa reduca TVA, incepand cu anul 2017, la mai multe produse, printre care lapte, oua si carne de pui, potrivit Mediafax. Mai mult, va.

Ungaria vrea sa reduca TVA la mai multe alimente si servicii

Guvernul de la Budapesta are in plan sa reduca TVA, incepand cu 2017, la mai multe produse, printre care lapte, oua si carne de pui, a declarat ministrul economiei Mihaly Varga, potrivit Portfolio. hu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )