Libnet.ro
UNICEF

09:45

Francezii au interzis alcoolul la EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Francezii au interzis alcoolul la EURO 2016

Dupa trei zile de violente la Marsilia intre huliganii englezi si cei rusi, si o noapte de confruntari la Nisa intre polonezi si nord-irlandezi, guvernul francez a decis interzicerea alcoolului in orasele care gazduiesc meciuri la EURO 2016. continuă pe Online Sport

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016. Vulturii periculosi si in zece oameni

Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romaniasi Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

inainte de Romania-Franta de la Euro 2016, francezii lanseaza o aplicatie care te avertizeaza in caz de atentat

Cu doar cateva zile inaintea meciului de fotbal Romania Franta de la EURO 2016, Ministerul de Interne al Frantei a lansat o aplicatie intitulata SAIP. Aflata in continuare intr-o stare de urgenta ridicata, Franta continua sa se afle sub o amenintare terorista constanta. Din acest motiv, printre pregatirile pentru EURO 2016 si, implicit pentru primul [].

Interzis la difuzarea meciurilor de la Euro 2016 pe terase

Proprietarii de baruri si restaurante din Franta nu vor avea autorizatia de a amplasa ecrane TV in afara incintelor pe durata campionatului Euro 2016 pentru difuzarea meciurilor, din motive de securitate,.

EURO 2016. ROMANIA - FRANTA 1-2. Clasamentul grupei A, dupa meciul de deschidere

Romania intalneste astazi Franta, in deschiderea EURO 2016, o intalnire intre una dintre marile favorite ale turneului si o ec.

EURO 2016. Ce spun jucatorii francezi despre fotbalistii nostri: Alergau ca nebunii. Am crezut ca sunt 12 pe teren!

Nationala Romaniei a pierdut primul meci de la Euro 2016, insa tricolorii au uimit intreaga lume dupa ce au reusit sa fie egalii Frantei timp de 89 de minute. Tricolorii au fost.

EURO 2016. Simona Halep, mesaj pentru echipa Romaniei dupa prestatia din meciul cu Franta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a felicitat nationala de fotbal a Romaniei pentru prestatia din meciul cu Franta, scor 1-2, din deschiderea Campionatului European.

EURO 2016. Franta - Romania : 2-1, rezultat FINAL! Primele reactii ale selectionerilor, dupa meci

in timp ce selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, dupa meciul Romania-Franta, ca este dureros sa pierzi in minutul 88, omologul sau francez a aratat ca meciul cu Romania a fost ca unul de finala, nu de deschidere.

EURO 2016. Deschamps, dupa Romania-Franta: Meciul de deschidere a fost ca o finala

Selectionerul echipei de fotbal a Frantei, Didier Deschamps, a declarat, dupa partida Romania-Franta, ca meciul de deschidere al turneului EURO 2016, a fost ca o finala.

EURO 2016. Bogdan Andone, reactie la cald dupa Romania-Franta 1-2

Am iesit de pe teren cu capul sus, cred ca am jucat bine. Din pacate am pierdut, dar in fotbal se intampla uneori asa. Nu cred ca ni se poate reprosa ceva. A fost un meci greu,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )