Libnet.ro
UNICEF

19:45

Francois Hollande creste in sondaje, dupa atentatul terorist de la Paris

România Liberă România Liberă,
 Francois Hollande creste in sondaje, dupa atentatul terorist de la Paris

Popularitatea presedintelui Francois Hollande, aflata la cel mai scazut nivel inainte de atentatele comise saptamana trecuta la Paris, a inregistrat o crestere de zece puncte procentuale intr-o saptamana si atinge 34% opinii favorabile, potrivit unui sondaj publicat sambata, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

A aparut primul numar Charlie Hebdo dupa atentatul terorist: Cozi in Paris, unele chioscuri au epuizat stocul

A aparut noul numar al saptamanalului Charlie Hebdo, primul dupa atentatele teroriste de la sediul redactiei. Pe coperta revistei este prezentata caricatura Profetului Mahomed care tine o pancarta pe care scrie.

Charlie Hebdo ar putea aduna peste 10 milioane de euro din vanzari si donatii dupa atentatul de saptamana trecuta

Charlie Hebdo ar putea aduna peste zece milioane de euro dupa atentatul terorist de saptamana trecuta din vanzari, abonamente si ajutor public, ceea ce reprezinta o mana cereasca pentru mica revista care la.

Francois Hollande, despre razboiul din Siria: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar din 2013

Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din vara anului 2013, asa cum propunea Franta, a precizat presedintele Francois Hollande, citat de AFP, in contextul in care in Paris a avut loc saptamana trecuta un atentat.

Francois Hollande apara libertatea de expresie dupa manifestatiile din mai multe tari impotriva caricaturilor cu Mahomed

Presedintele francez Francois Hollande a aparat, sambata, libertatea de expresie, una dintre valorile Frantei, dupa ce vineri in mai multe tari au avut loc manifestatii violente ce denuntau caricaturile cu profetul Mahomed publicate in ultimul numar al revistei de satira Charlie Hebdo, scrie AFP.

Francois Hollande: Raspunsul nostru trebuie sa fie ferm in fata terorismului, dar acesta nu poate fi decat colectiv

Un raspuns colectiv si ferm in fata terorismului, acesta a fost aplelul lansat vineri de presedintele francez, Francois Hollande, care a denuntat totodata masacrele comise in Nigeria de grupara Boko Haram,.

Francois Hollande: Charlie Hebdo traieste si va trai

Charlie Hebdo traieste si va trai, a declarat miercuri seara presedintele francez Francois Hollande, salutand aparitia in aceeasi zi a editiei supravietuitorilor a ziarului satiric, a carui redactie.

Francois Hollande: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din 2013

Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din vara anului 2013, asa cum propunea Franta, crede presedintele Francois Hollande, citat de AFP.

Francois Hollande: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din 2013

Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din vara anului 2013, asa cum propunea Franta, crede presedintele Francois Hollande, citat de AFP si preluat de MEDIAFAX.

Atentatul terorist din Paris: Marturii ale unui ostatic de la magazinul evreiesc

Un functionar pensionat de rang inalt a povestit despre lungile ore de neputinta pe care le-a petrecut in magazinul evreiesc din Paris, in timpul luarii de ostatici de vineri, informeaza Mediafax.

Evreii din Danemarca cer sa fie protejati de politie dupa atentatele din Paris

Cea mai mare comunitate a evreilor din Danemarca a cerut marti politiei sa-i protejeze scoala si sinagoga din Copenhaga, dupa atentatele din Paris in care si-au pierdut viata patru evrei ce se aflau intr-un magazin atacat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )