Libnet.ro
UNICEF

05:45

FRESH! Alex Mica lanseaza o noua piesa Dora Dora

Devorator Monden Devorator Monden,
FRESH! Alex Mica lanseaza o noua piesa Dora Dora

Alex Mica lanseaza piesa Dora Dora, povestea melodiei fiind inspirata de o calatorie idilica traita de talentatul artist cu acesta frumoasa tanara Dora), pe micuta insula vulcanica din Oceanul Pacific, Bora Bora. Compozitia si productia melodiei sunt asigurate de Alex Mica, Dony si The Kid, carora li s-a alaturat si Mr. Sax, colegul de scena al . continuă pe Devorator Monden

FRESH! Alex Velea lanseaza un nou single E marfa tare

Alex Velea implineste astazi 29 de ani, iar pentru a le multumi fanilor sai pentru toate urarile frumoase primite pe Facebook, artistul le-a oferit cadou noul sau single E marfa tare! Va multumesc mult pentru urari! Am si eu un cadou pentru voi, e vorba de noul meu single, iar acesta se poate asculta .

FRESH! Radu Sirbu lanseaza single-ul Ia Inima Mea

Radu Sirbu ne aduce vara mai aproape odata cu lansarea noului sau single Ia Inima Mea, o piesa care debordeaza de optimism, pozitivism si buna dispozitie. Recent Radu Sirbu a mai lansat doua productii muzicale Rain Falling Down care se bucura si de un videoclip special si Rise Up. Aastazi Radu le ofera tuturor fanelor .

FRESH! Mike Angello lanseaza Doar o fata, un featuring cu producatorul sau Randi

Cel de-al doilea single al lui Mike Angello, Doar o fata, este un featuring cu producatorul sau Randi si vine ca o surpriza atat pentru admiratorii artistului, cat si pentru fanii producatorului. Piesa este compusa de Randi si este pentru prima data in cariera sa muzicala de aproape un deceniu, cand acesta canta in limba .

Carly Rae Jepsen a lansat o noua piesa la American Idol! Asculta aici Take a picture!

Cunoscuta pentru hit-ul Call me maybe, Carly Rae Jepsen a lansat pe scena unui show de talente o noua piesa: Take a picture. Piesa Take a picture a fost realizata in cadrul Perfect Harmony, o campania CocaCola in care fanii au putut alege orice, de la portiuni din versurile piesei pana la felul in care .

FRESH! Allexinno Mirabela lanseaza single-ul Loving You

Allexinno revine cu un nou single Loving You, impreuna cu Mirabela Cismaru, fosta concurenta de la Vocea Romaniei. Allexinno si-a inceput cariera muzicala ca DJ in 1994, iar din 2006 a inceput sa activeze ca producator muzical. Din 2010 s-a axat pe muzica mainstream si a compus, produs, remixat pentru proiectul Allexinno Starchild, dar .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )