Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fresh! Miss Mary lanseaza single-ul Cand soarele ma cheama

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Miss Mary lanseaza single-ul Cand soarele ma cheama

Miss Mary a pregatit single-ul Cand soarele ma cheama special pentru sezonul estival. Am o echipa minunata langa mine, iar piesa a venit ca o reactie fireasca, naturala la noul sezon estival. Ne-a venit o idee si am dezvoltat-o treptat, impreuna cu Phelipe compozitorul piesei) si Cortez textier) iar inspiratia ne-a venit, bineinteles, din atmosfera . continuă pe Devorator Monden

Grooveroom lanseaza single-ul Pe tine din nou, insotit de videoclip

Four Leaf Records va prezinta un nou proiect muzical care merita atentia voastra, Grooveroom. Format din 2 tineri talentati, Popescu Felix si Treanta Cristi, proiectul Grooveroom are ca motto: Do what you love! Love what you do!. Grooveroom a luat nastere in ianuarie 2012, iar genul muzical abordat este pop-dance. Piesele si le compun singuri, .

MARIA RADU revine si lanseaza single si videoclip nou Dacia Ta

Maria Radu revine in forta pe piata muzicala cu un nou single Dacia ta, o piesa funky-pop, cu influente reggae, care beneficiaza de un videoclip plin de culoare, in regia lui Costas Ivanov. Videoclipul s-a vrut unul cat se poate de special, focusat pe imaginea Mariei, extrem de fresh, in tendinte , pentru care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )