Libnet.ro
UNICEF

00:07

FRF exclude Sportul Studentesc din Liga 2

Online Sport Online Sport,
FRF exclude Sportul Studentesc din Liga 2

Clubul Sportul Studentesc a fost exclus din campionatul Ligii 2 de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal. Echipa din Regie are dreptul ca sezonul urmator sa se inscrie la startul Ligii 3. continuă pe Online Sport

Sportul Studentesc, exclusa din Liga a II-a de Comisia de Disciplina a FRF

Echipa Sportul Studentesc a fost exclusa din campionatulul Ligii a II-a de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal FRF), Sportul Studentesc urmeaza sa fie inscris in Liga a III-a, incepand cu.

Formatia Sportul Studentesc, exclusa din Liga 2

Echipa Sportul Studentesc a fost exclusa din campionatulul Ligii a II-a de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal FRF), urmand ca sezonul viitor sa fie inscrisa in Liga a III-a, informeaza FRF, conform Mediafax.

Sportul Studentesc, exclusa din liga a II-a pentru o datorie de aproape 10.000 de lei. Una dintre cele mai vechi echipe din Romania e la un pas de desfiintare

Probleme peste probleme la Sportul Studentesc, si toate de natura financiara. Astazi, FRF a exclus echipa bucuresteana din liga a II-a, dupa ce n-a platit o datorie mai veche, in valoare de aproape 10. 000 de lei.

Oradea - Montpellier, primul meci al campioanei Romaniei la polo din Liga Campionilor.

Campioana Romaniei la polo, CSM Oradea, va debuta, joi, in grupa B din turul I al Ligii Campionilor, cu formatia franceza Montpellier Waterpolo, la Kragujevac Serbia), conform Mediafax. Potrivit anuntului forului european de profil LEN), CSM Oradea are urmatorul program in cadrul turneului de la Kragujevac: joi, cu Montpellier Waterpolo Franta), vineri, cu Spartak Volgograd Rusia) si VK Radnicki Serbia), sambata, cu Waspo 98 Hanovra Germania), iar duminica, in ultima zi a turneului de la .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )