Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fum la ATI, la Spitalul Pantelimon din Bucuresti. Informatii de ultima ora, pacientii au fost evacuati

Playtech Playtech,
Fum la ATI, la Spitalul Pantelimon din Bucuresti. Informatii de ultima ora, pacientii au fost evacuati

La doar 2 zile dupa ce un pavilion al Institutului Matei Bals din Capitala a ars, un nou salon ATI se aprinde. Conform Romania TV, un neon ar fi pocnit in salonul ATI de la Spitalul Pantelimon din Bucuresti. Aflati mai multe detalii de ultima ora. Fum la ATI, la Spitalul Pantelimon din Bucuresti Un . continuă pe Playtech

Fum gros la ATI, la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Pacientii, evacuati. Managerul unitatii medicale: Ne-am speriat toti

Un salon de Terapie Intensivaal Spitalului Sfantul Pantelimon din Capitala s-a umplut de fum, duminica. Pacientii au fost evacuati. Incidentul are loc la doar doua zile dupa ce un incendiu ce a.

Pacienti mutati din salon dupa un incendiu minor la Spitalul Pantelimon

Doi pacienti ai Spitalului Sfantul Pantelimon din Capitala au fost mutati preventiv duminica sea.

Sotia lui Ilie Nastase a plecat din Bucuresti. Unde s-a refugiat, departe de Ilie Nastase

Ioana, Sotia lui Ilie Nastase a plecat din Bucuresti. S-a refugiat undeva departe de Ilie Nastase, pentru a putea lua decizia corecta in ceea ce priveste impacarea sau nu cu sotul sau, Ilie Nastase. Ioana Nastase s-a retras la manastire dupa scandalul cu Ilie Nastase. De ce a ales sa faca asta Sotia lui Ilie .

Antreprenorii din Bucuresti si Ilfov nu s-au speriat de cofinantarea mare si au aplicat masiv la ajutoarele de stat de la Masura 3

Antreprenorii IMM din Bucuresti si judetul Ilfov trebuie sa asigure un aport propriu minim dublu fata de cei din restul tarii pentru a putea accesa ajutoarele de stat de cate 50. 000 de euro de la Masura 3-investitii, dar asta nu i-a speriat si au aplicat in numar mare. Dar cel mai mult s-a aplicat la Masura 3 in Regiunea Nord-Vest, unde se afla Clujul, puternic centru de business al Romaniei, releva datele sintetizate de un consultant de finantari.

a plecat din Bucuresti! Unde s-a refugiat, alaturi de si de copii

A plecat intr-o escapada la munte, alaturi de Tavi si fetele lor. Prin ce peripetii au trecut si ce dezvaluiri a facut frumoasa prezentatoare. si , escapada la munte si , impreuna cu cele doua fetite ale lor au plecat intr-o excursie de vis la munte, pentru .

SORIN CIMPEANU: Focarul de la scoala 28 din Bucuresti, cu noua tulpina de coronavirus, a plecat de la un ingrijitor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca focarul de la Scoala 28 din Bucuresti, in care 16 persoane ar fi fost infectate cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a pornit de la o persoana cu calitatea de ingrijitor.

Fum intr-un salon la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti. Pacientii de la ATI, evacuati

Mai multi pacienti de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a spitalului Sfantul Pantelimon au fost evacuati, in aceasta seara, dupa ce intr-un salon a iesit fum.

Care este starea de sanatate a pacientilor transferati la alte spitale din Bucuresti in urma incendiului de la Matei Bals

Ministerul Sanatatii anunta starea de sanatate a pacientilor afectati de incendiul de la Matei Bals. Aceasta este urmatoarea: Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan Bucuresti: 11.

Cluburile din Bucuresti, pline de tineri in primul weekend in care masurile au fost relaxate

In primul weekend in care masurile au fost relaxate, tinerii au mers incluburile din Capitala. Acestia s-au distrat ca si cum infectia cucoronavirus nu exista, nepurtand masti si netinand cont.

Amenzi de 66.000 de lei, in urma unei petreceri organizate intr-un club din Bucuresti

Politistii au aplicat amenzi in valoare totala de 66. 000 de lei, dupa ce sambata intr-un club din Capitala a avut loc o petrecere privata, a informat Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )