Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fundatia Vodafone Romania: Am investit 23 de milioane de euro in educatie, sanatate si servicii sociale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fundatia Vodafone Romania: Am investit 23 de milioane de euro in educatie, sanatate si servicii sociale

Fundatia Vodafone Romania a investit 23 de milioane de euro in cei 18 ani de la infiintare in proiecte in educatie, sanatate, servicii sociale si voluntariat, a declarat Ravinder Takkar, CEO si presedinte al Vodafone Romania, al doilea operator de. continuă pe Wall-Street Ro

Fundatia Vodafone Romania a finantat proiecte de 23 de milioane de euro pentru 1,4 milioane de beneficiari

Fundatia Vodafone Romania a finantat proiecte in valoare de 23 de milioane de euro pentru 1,4 milioane de beneficiari in cei 18 ani de la infiintare, conform informatiilor oferite de reprezentantii fundatiei la conferinta Connecting for Good, organizata astazi in Bucuresti.

Solutii tehnologice pentru spitale, prin Fundatia Vodafone Romaniae

18 ani de existenta, finantari in valoare de 23 de milioane de euro si 1, 4 milioane de oameni salvati de inovatiile in tehnologie. Asa arata bilantul Fundatiei Vodafone Romania, care a oferit de-a lungul timpului solutii de telemedicina, a creat o sectie de terapie intensiva pentru nou nascuti, dar s-a implicat si in imbunatatirea calitatii vietii oamenilor din mediul rural.

SIUI: Cum este posibil sa se ajunga la un prejudiciu de 16,8 milioane euro intr-un sistem IT supravegheat cibernetic de SRI si interconectat de STS?

Filiala din Romania a gigantului american Hewlett-Packard HP) este urmarita penal de catre DNA pentru complicitate la abuz in serviciu si un prejudiciu de peste 16,8 milioane euro pentru ca ar fi vandut catre CNAS, la preturi supraevaluate, servicii de asistenta tehnica si instruire on-site pentru Sistemul Informatic Unic Integrat SIUI) si pentru softul care asigura planificarea resurselor ERP). Ce nu spune comunicatul DNA este ca de realizarea SIUI s-a ocupat HP lider de consortiu si furnizorul hardware), impreuna cu Siveco dezvoltatorul soft si al sistemului ERP), iar STS a asigurat comunicatiile speciale. Mai mult, SRI asigura securitatea cibernetica. In aceste conditii, apare firesc intrebarea - cum este posibil sa se ajunga la un asemenea prejudiciu?.

Vodafone Romania isi ia HR director de la Citibank

Vodafone Romania il numeste pe Florin Petrescu in functia de HR Director si membru in echipa executiva de management, incepand din 6 iunie 2016. In prezent, Florin Petrescu este HR director in cadrul Citibank pentru grupul de tari format din Rusia,.

DNA: Vasile Ciurchea urmarit penal intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 16 milioane euro

ACTUALIZARE 13:15 Vasile Ciurchea, urmarit penal pentru abuz in serviciu Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu alaturi de alte persoane din conducerea CNAS, intr-un dosar in care s-a retinut un prejudiciu de peste 16 milioane de euro, potrivit unor surse din presa.

11 milioane euro furate in Japonia. 100 de suspecti, printre care si un roman

Presa nipona a dezvaluit un spectaculos jaf cu carduri bancare. La 15 martie, in 2 ore si jumatate, o banda de 100 raufacatori, foarte bine organizati, a retras 1,4 miliarde yeni 11 milioane euro) de la 1400 distribuitoare bancare raspandite in intreaga Japonie.

Curs valutar 23 mai. Euro si dolarul se apreciaza, francul elvetian scade

Cursul valutar valabil luni, 23 mai, indica o depreciere a monedei nationale in raport cu euro si cu dolarul american, in paralel cu o apreciere fata de francul elvetian .

Aproape cinci milioane de euro va costa refacerea Amfiteatrului si a Forului din Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Aproape cinci milioane de euro sunt necesari pentru restaurarea Forului si a Amfiteatrului din Ulpia Traiana Sarmizegetusa, potrivit unui proiect pe care Consiliul Judetean Hunedoara il va depune pentru a primi finantare, in cadrul Programului Operational Regional 2014 - 2020.

FM Logistic a inregistrat o cifra de afaceri de 24 milioane euro in anul fiscal incheiat in martie 2016. in Dambovita detine o platforma de 120.000 de mp

Operatorul logistic FM Logistic a extins anul trecut depozitul de la Petresti, care pregateste si livreaza anual peste 7 milioane de cutii; tot acolo sunt realizate 3 milioane de pachete promotionale. in depozitul de la Petresti, care are o suprafata totala de 120. 000 mp, lucreaza 140 de angajati.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )