Libnet.ro
UNICEF

17:45

Furtuna in Capitala: 11 copaci cazuti si mai multe masini avariate

Hotnews Hotnews,
 Furtuna in Capitala: 11 copaci cazuti si mai multe masini avariate

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti informeaza, in urma furtunii din Capitala, ca a preluat 250 de apeluri, in intervalul 17:10 - 19:00, si a intervenit cu 17 autospeciale in toate cele sase sectoare ale Capitalei, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Atentionari Cod Galben de furtuna pentru mai multe judete din tara. Capitala, sub Cod Portocaliu

UPDATE ANM a emis o atentionare Cod Portocaliu de furtuna pentru judetul Ilfov si Municipiul Bucuresti, valabila intre orele 17:15 si 18:10. Potrivit meteorologilor, in zona amintita se vor semnala intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, cu rafale ce pot depasi 70 km/h si grindina dimensiuni medii, frecvente descarcari electrice, cantitati de apa ce pot depasi 20. 25 l/mp. Intre timp, mai multe judete din tara se afla sub atentionare Cod Galben de furtuna.

UPDATE Atentionari Cod Galben de furtuna pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe atentionari Cod Galben de furtuna. Atentionarile nowcasting vizeaza mai multe judete din tara.

COD GALBEN de furtuna in mai multe judete.

Meteorologii au emis, sambata, avertizari COD GALBEN de furtuna valabile pentru mai multe judete. Pana la ora 14. 25 este valabila o avertizare de vreme severa imediata pentru nordul judetelor Giurgiu Gaiseni, Vanatorii Mici, Roata de Jos) si Teleorman Sarbeni, Butesti, Poeni, Silistea, Zambreasca). Se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, precipitatii ce pot depasi 20 l/mp, grindina de mici dimensiuni. scrie www. rtv. net. In intervalul orar 13:10 - 14:10, .

Perchezitii in Dambovita, Prahova si Ilfov: Mai multe persoane sunt suspectate de evaziune fiscala

Mai multe perchezitii au loc joi dimineata in trei judete. Politistii au descins la 7 adrese din Dambovita, Prahova si Ilfov. Vizate au fost mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Acestea ar .

Mai multe documente de la ISMB, legate de dosarul de coruptie de la Liceul Bolintineanu, ridicate de procurori

Procurori aiParchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au ridicat, miercuri, mai multe documente de la sediul Inspectoratului Scolar al Municipului Bucuresti ISMB), avand legatura cu dosarul de.

CORUPTIE la liceul Bolintineanu. Procurorii au ridicat, miercuri, mai multe documente de la ISMB.

O echipa de procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au ridicat, miercuri, mai multe documente de la sediul Inspectoratului Scolar al Municipului Bucuresti ISMB), in legatura cu dosarul de coruptie de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, potrivit unor surse judiciare, informeaza Mediafax. Conform surselor citate, la sediul ISMB s-au prezentat doi procurori care ridicat mai multe acte pe care le solicitasera, initial, in legatura cu ancheta deschisa la Liceul Dimitrie .

Defectiune la metrou. Mai multe garnituri de tren au ramas blocate in statia Nicolae Grigorescu

Mai multe garnituri de metrou a ramas blocate, miercuri dimineata, in zona statiei Nicolae Grigorescu. Potrivit directorului Metrorex, Aurel Radu, blocajul a fost generat de o defectiune a unui macaz. in tot.

Mai multe grupuri bancare vor sa lanseze fonduri de hedging pentru micii investitori

Mai multe grupuri bancare mari, precum UBS si Merrill Lynch, vor sa lanseze fonduri de hedging pentru micii investitorii, cu participatii minime incepand de la 1. 000 de dolari, dupa succesul inregistrat recent de Goldman Sachs cu un astfel de vehicul financiar, potrivit CNBC, anunta Mediafax.

Circulatia de pe mai multe strazi din Capitala a fost blocata din cauza ploilor si a arborilor doborati

Ploaia a creat si astazi probleme in capitala. La pranz a plouat torential creandu-se dificultati in trafic. Pe strada Abisoara, portiunea dintre Petru Rares si Puskin, a fost suspendata temporar circulatia transportului.

Strazi inundate, copaci cazuti, circulatie suspendata in Capitala, ca urmare a ploii de azi

Ploaia a creat si astazi probleme in capitala. La pranz a plouat torential creandu-se dificultati in trafic. Pe strada Abisoara, portiunea dintre Petru Rares si Puskin, a fost suspendata temporar circulatia transportului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )