Libnet.ro
UNICEF

20:15

Roland Garros: Djokovic - Murray, duelul care poate da campionul. Meciul se reia sambata!

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Djokovic - Murray, duelul care poate da campionul. Meciul se reia sambata!

Semifinala dintre sarbul Novak Djokovici, locul 1 ATP, si britanicul Andy Murray, locul 3 ATP, de la Roland Garros, a fost intrerupta, vineri seara, in setul patru, din cauza unei furtuni. Jocul urmeaza sa fie reluat sambata. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Djokovic - Murray, duelul care poate decide campionul din 2015

Cea de a doua semifinala a turneului Roland Garros, dintre principalul favorit Novak Djokovic si Andy Murray, cap de serie numarul 3, este cea care ar putea da campionul editiei 2015.

Roland Garros: Djokovic il invinge categoric pe Nadal

Finala din sferturi sau cel mai mare sfert de finala al tuturor timpurilor. Asa a fost prefatat al 44-lea duel dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal, doi dintre cei mai mari jucatori din ultimii ani si nu numai in tenisul mondial. Djokovic s-a impus in trei seturi obtinand una dintre cele mai categorice victorii din istoria confruntarilor cu Nadal.

LIVE Roland Garros: Djokovic - Nadal in sferturi

Finala din sferturi sau cel mai mare sfert de finala al tuturor timpurilor. Asa a fost prefatat al 44-lea duel dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal, doi dintre cei mai mari jucatori din ultimii ani si nu numai in tenisul mondial.

Roland Garros. Andy Murray si Novak Djokovici se dueleaza in semifinale

Tenismanul britanic Andy Murray, locul 3 ATP si cap de serie numarul 3, s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Roland Garros Live Score. Novak Djokovic - Rafael Nadal: miercuri, ora 16.30. El Clasico 2015

Liderul mondial Novak Djokovic, cap de serie numarul 1, il intalneste miercuri, pe Rafael Nadal, al saselea favorit, in sferturile turneului de la Roland Garros. Este al doilea duel al din acest an, cu Nadal si Djokovic la fileu.

Roland Garros: Novak Djokovic vs Rafael Nadal, finala din sferturi - Rafa: Nole este favorit

Finala mult asteptata de la Roland Garros va avea loc in sferturile competitiei, Djokovic si Nadal urmand sa se dueleze miercuri, 3 iunie. Intamplator sau nu, ziua coincide cu a 29-a aniversare a campionului iberic. Novak este probabil favorit, dar am venit aici sa ma lupt, a precizat Nadal.

VIDEO Richard Gasquet, lovitura zilei la Roland Garros

Richard Gasquet a fost eliminat in optimile de la Roland Garros de Novak Djokovic, insa a reusit lovitura zilei cu numarul noua de la Paris, conform organizatorilor turneului de Grand Slam. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase trei schimburi de pe zgura pariziana.

Serena Williams in semifinale la Roland Garros

Nimeni si nimic n-o poate opri pe Serena Williams din drumul spre un nou titlu de Mare Slem.

Stan Wawrinka, primul finalist la Roland Garros

Elvetianul Stan Wawrinka s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Roland Garros dupa o victorie in patru seturi obtinuta in fata lui Jo-Wilfried Tsonga.

Serena Williams merge in finala de la Roland Garros dupa un meci bizar

Serena Williams a fost la un pas sa fie eliminata de la Roland Garros de elvetiancaTimea Bacsinszky.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )