Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gabi Tamas, parasit de nevasta. Motivul pentru care Ioana divorteaza de fotbalist

Playtech Playtech,
Gabi Tamas, parasit de nevasta. Motivul pentru care Ioana divorteaza de fotbalist

Gabi Tamas, numele care tot sta de cateva zile pe primele pagini ale ziarelor, dupa asa-zisa sa disparitie, trece iar printr-un episod dificil. Fotbalistul a fost parasit de nevasta. Care este motivul pentru care Ioana divorteaza de fotbalist. Gabi Tamas a fost parasit de nevasta Gabi Tamas, fundasul echipei israeliene Hapoel Haifa, a disparut pret . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Florin Calinescu a fost exclus cu scandal din PNL. Candidase deja pentru un post de senator

Florin Calinescu a fost ales recent presedinte al Partidului Verde, dar aceasta nu este prima aventura in politica a fostului jurat de la Romanii au Talent. Actorul a candidat in 2008 la functia de senator din partea PNL si s-a clasat abia pe locul al treilea. in februarie 2009, el a fost exclus din partid .

Anamaria Prodan l-a gasit pe Gabi Tamas, dupa ce familia il daduse disparut. Unde era fotbalistul

Clubul Hapoel Haifa a decis sa ii rezilieze contractul lui Gabi Tamas, care a disparut, pur si simplu, pentru 24 de ore, dupa amicalul cu CS Mioveni. Anamaria Prodan l-a gasit repede pe Gabi Tamas, dupa ce familia il daduse disparut. Cei doi s-au fotografiat impreuna, iar impresarul a postat poza pe contul personal de .

Ce a facut Gabi Tamas, in ziua in care fost dat disparut de Hapoel Haifa. Clubul israelian de fotbal efectua un cantonament in Romania

Gabi Tamas a provocat din nou valva dupa ce a fost dat disparut de clubul Hapoel Haifa, pe cand clubul israelian efectua un cantonament in Romania. Vestea este cu atat mai surprinzatoare, in conditiile in ca.

HOPA! Gabi Tamas a fost gasit! Chiar de... Anamaria Prodan! Cei doi AU FACUT-O in masina! Avem imaginile (FOTO)

Gabi Tamas era dat disparut de mai bine de 24 de ore, dupa meciul disputat sambata de echipa sa, Hapoel Haifa, in compania celor de la CS Mioveni.

CSM, despre cumpararea unui nou sediu in valoare de 18 milioane de euro: De 14 ani, institutia functioneaza intr-un sediu impropriu, pentru care s-a platit chirie de peste 9,1 milioane de euro din fonduri publice

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) reactioneaza la informatiile potrivit carora institutia ar urma sa isi achizitioneze cu 18 milioane de euro un nou sediu si sustine ca de aproximativ 14 ani functioneaza intr-un sediu impropriu, pentru care s-a platit chirie de peste 9,1 milioane de euro din fonduri publice. CSM mai sustine ca de-a lungul timpului au fost facute demersuri pentru alocarea unui sediu corespunzator, insa acestea au ramas fara rezultat, si ca fondurile pentru noul sediu, puse la dispozitie de Guvern, nu fac parte din sfera bugetului destinat necesarului instantelor si parchetelor, alocarea bugetara fiind realizata in mod separat.

Gabi Tamas nu se lasa: A fost capitan sambata, iar duminica a fost dat DISPARUT! Jucatorul a plecat din cantomanetul pe care Hapoel il desfasoara in Romania

Gabriel Tamas 35 de ani), fundasul lui Hapoel Haifa, a fost dat disparut dupa amicalul disputat sambata de echipa sa in compania celor de la CS Mioveni, in conditiile in care fostul international roman.

A mintit ca are cancer in faza terminala ca sa obtina bani. Nimanui nu i-a venit sa creada motivul pentru care a recurs la asta

Femeia a pretins ca are cancer in faza terminala si a adus chiar un certificat ca sa obtina bani de la o fundatie. Carla Louise Evans, 29 de ani, a apelat la Wish For A Wedding pentru a obtine.

VIDEO Caz revoltator in R. Moldova. Motivul pentru care un preot a legat un caine de masina si l-a tarat pe sosea

Preotul din Anenii Noi Ghenadie Valuta a fost surprins de catre un martor cum a legat un caine de masina si il tara pe sosea. Preotul si-a justificat gestul prin faptul ca nu a dorit sa-si murdareasca automobilul, dar si pentru ca animalul ar fi fost agresiv.

Utile: Cele mai nesigure locuri in avion, in caz de accident aviatic; 6 motive pentru care ti se inroseste pielea

Vrei copii, dar ai aceste obiceiuri? Activitatile uzuale ale unui barbat care ii pot afecta fertilitatea. Daca in cazul femeilor, varsta de 35 de ani reprezinta un prag cunoscut. Acidul hialuronic este periculos pentru sanatate? Care este adevarul? Specialistii asigura ca acidul hialuronic folosit actual in estetica faciala este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )