Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea, atac la ONG-uri: Exista o campanie sustinuta de taiere a oricaror radacini cu adevarat romanesti. Punctul principal pe agenda acestei retele consta in sustinerea oricarei initiative care slabeste identitatea nationala

B1 B1,
Gabriel Oprea, atac la ONG-uri: Exista o campanie sustinuta de taiere a oricaror radacini cu adevarat romanesti. Punctul principal pe agenda acestei retele consta in sustinerea oricarei initiative care slabeste identitatea nationala

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a anuntat luni ca si-a depus demisia din functia de senator. Anuntul a fost facut pe pagina sa de Facebook, unde Oprea a lansat un atac la adresa hatisului de. continuă pe B1

Tupeu. Gabriel Oprea se victimizeaza mai rau ca Voiculescu: Am probleme pentru ca am dus tricolorul romanesc in Tinutul Secuiesc

Gabriel Oprea a facut o serie de precizari legate de demisia sa din Parlament, anuntand pe pagina de Facebook ca va urma o campanie de deznationalizare.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gabriel Oprea. Fostul vicepremier nu poate fi dat pe mana legii nici daca demisioneaza din Senat

Procurorii nu il pot da pe mana legii pe Gabriel Oprea nici daca fostul vicepremier isi da demisia din Senat maine, asa cum a anuntat. Pentru ca deja exista o cerere a DNA care a fost re.

Alina Gorghiu: Este un mit faptul ca nu se poate cere reluarea votului, in cazul cererii DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca este nevoie ca votul Senatului in cazul lui Gabriel Oprea sa fie reluat, intrucat decizia senatorilor de a respinge cererea procurorilor anticoruptie privind inceperea urmaririi penale a fostului vicepremier risca sa compromita total credibiliatea institutiei. Totodata, ea a mai sustinut ca nu exista nicio preveedere legala care sa impiedice Parlamentul sa revoce o hotarare.

FOTOGALERIE / VIDEO 150 de oameni au participat la un nou protest impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor in Piata Universitatii. S-a scandat Dreptate, nu imunitate! si DNA, nu te Oprea!

In jur de 150 de oameni au participat vineri seara, in Piata Universitatii, la un nou protest impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor care l-au protejat de DNA. Prezenta a fost mult mai scazuta decat in urma cu o zi, cand 4. 000 de oameni au protestat in fata Senatului. Motivul prezentei reduse ar putea fi acela ca Gabriel Oprea a anuntat astazi ca va demisiona din Senat, dupa protestul de joi seara si dupa ce si presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, in cursul zilei, demisia din Parlament. Manifestantii au scandat din nou, vineri, Dreptate, nu imunitate!, DNA, nu te Oprea! si PSD si ALDE, ciuma rosie!.

Gabriel Oprea anunta ca demisioneaza din Senat

Gabriel Oprea a anuntat ca demisioneaza din Senatul Romaniei, dupa ce vineri presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia acestuia. Vineri dimineata, Oprea a depus o solicitare de reluare a votului, insa a inteles ca sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea ca acest lucru sa se intample si ca doreste adevarul despre acel incident, la fel ca si familia Gigina. UPDATE 1: Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a salutat demisia lui Oprea, despre care a spus ca este un gest bine-venit. UPDATE 2: Demisia senatorului Gabriel Oprea nu a fost inregistrata, vineri, pana la finalizarea programului de lucru al Senatului, a precizat purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru, pentru News. ro.

Gabriel Oprea a demisionat din Senat. El nu a fost prezent la sedinta de plen pentru a face el insusi anuntul

Gabriel Oprea si-a depus demisia din Senat si a anuntat acest lucru pe pagina sa de Facebook, fara a veni insa la sedinta plenului Senatului pentru a face anuntul in acest sens. Potrivit textului demisiei, aceasta intra in vigoare din 1 octombrie. UPDATE Anuntul cu privire la depunerea demisiei a fost facut in plen, la finalul sedintei, si a fost primit cu cateva aplauze. Precizarea Senatului: Cererea de demisie a domnului senator Gabriel Oprea a fost depusa la Cabinetul Presedintelui Senatului azi, 26 septembrie a. c. , la ora 17. Cererea urmeaza sa fie inclusa pe ordinea de zi a primei sedintei a Biroului permanent care va analiza posibilitatea ca aceasta sa fie trecuta pe ordinea de zi a sedintei plenului, pentru a deveni efectiva.

DEZVALUIRI. Afaceri ascunse de acum 10 ani. Iese la iveala modul cum si-au marit averile Gabriel Oprea si Victor Ponta la inceputul carierei politice a fostului prim-ministru. Oprea a incasat 2,5 milioane de euro

Victor Ponta si fosta lui sotie au fost doar trei luni proprietari de facto ai celor 500 mp. in acea perioada, Ponta era seful Corpului de Control al guvernului condus de Adrian Nastase, iar Gabriel Oprea prefectul Capitalei anterior sef la Rezervele Statului, ulterior la Interne, ministru delegat pentru administratie publica). in afara de partid, pe cei doi, Oprea si Ponta, ii mai lega ceva: in 2001, deci cu un an inaintea tranzactiei din Voluntari, generalul botezase copilul sotilor Ponta.

Fiul lui Gabriel Oprea: Nu mai suport sa vad cum niste oameni calca peste cadavrul lui Bogdan Gigina doar ca sa-i distruga pe tata si pe mama!

Gabriel Oprea Jr, fiul fostului ministru de Interne, afirma ca nu mai suporta sa vada cum niste oameni calca peste cadavrul lui Bogdan Gigina, politistul care si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din asfalt, in timp ce facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, doar ca sa-i distruga pe tatal si pe mama sa.

Seful Corpului de Control al premierului, despre Gabriel Oprea: S-a urcat scroafa in copac si acum...

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, l-a criticat dur pe Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook. Acesta a descris, in cateva cuvinte, comportamentul lui Gabriel Oprea in perioada.

Gabriel Oprea joaca la temporizare cu demisia din Senat: Vinovatia se stabileste in strada

Gabriel Oprea a trimis, in aceasta seara, cererea de demisie din functia de senator, dupa doua zile in care a ezitat sa o faca, fapt ce le-a dat emotii si colegilor sai senatori. in cele din urma, Oprea si-a depus demisia, dar cu mentiunea ca ea sa se materializeze dupa 1 octombrie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )