Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gabriel Oprea a avut anul acesta 1.600 de urgente cu girofar doar in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Gabriel Oprea a avut anul acesta 1.600 de urgente cu girofar doar in Bucuresti

Abia la o saptamana de la accidentul in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina, care deschidea coloana oficiala a ministrului Gabriel Oprea, Ministerul de Interne a comunicat procurorilor o serie de documente care lipseau pana acum din dosar: traseul exact al vicepremierului si actele privind intocmirea dispozitivului de protectie. continuă pe Adevărul

Ovidiu Ghiman, Telekom: Am investit 160 de milioane de euro anul acesta

Telekom, cel mai mare operator telecom cu servicii integrate fix-mobil, a avut anul acesta un buget de investitii de circa 160 de milioane de euro, a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv comercial pentru segmentul business in cadrul companiei.

Surse: Masina lui Gabriel Oprea a efectuat 1.500 de misiuni de urgenta de la inceputul acestui an

Masina ministrului de Interne Gabriel Oprea a efectuat, de la inceputul acestui an, 1. 500 de misiuni de urgenta, adica misiuni care au nevoie de coloana oficiala, au declarat surse pentru Digi 24. Fiind vorba despre 292 de zile in care masina a fost in situatii de urgenta, in urma unui calcul, rezulta ca Gabriel Oprea a avut, in medie, cinci misiuni urgente pe zi de la inceputul lunii ianuarie si pana acum.

SURSE: Gabriel Oprea a fost insotit de coloana oficiala de peste 1500 de ori

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a fost insotit de coloana oficiala de peste 1500 de ori anul acesta, transmit surse judiciare.

Gabriel Oprea, primul raspuns la intrebarea care era urgenta deplasarii: E vorba despre un echipaj de politie pe care l-a avut intotdeauna orice ministru de Interne. Eram la serviciu, se va dovedi acest lucru. Eram singur in masina, cu aghiotantul

Gabriel Oprea a dat, marti la pranz, noi declaratii despre cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care deschidea calea coloanei sale oficiale, acum o saptamana. Intrebat de jurnalisti care era urgenta in acea seara, Gabriel Oprea a oferit in premiera un raspuns: Este vorba doar de un echipaj de politie pe care l-a avut intotdeauna orice ministru de Interne, a afirmat liderul UNPR.

Gabriel Oprea, luat la intrebari pe pagina de Facebook a MAI: Este adevarat ca numele de fata al domnului Oprea era domnisoara Nuoprea?

Internautii romani au luat cu asalt pagina de Facebook a Ministerul Afacerilor Interne MAI), acolo unde posteaza intrebari ironice cu privire la motivul pentru care Gabriel Oprea a avut nevoie de coloana oficiala. Este adevarat ca Oprea nu prea oprea? sau Este adevarat ca domnul Oprea s-a consolat cu o coloana oficiala in lipsa unei coloane vertebrale?, sunt doar doua dintre intrebarile postate.

Surse judiciare: Ministerul Afacerilor Interne nu a transmis anchetatorilor traseul coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea din seara accidentului

Ministerul Afacerilor Interne nu au trimis procurorilor care investigeaza moartea politistului Bogdan Gigina traseul coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea, din care politistul facea parte, ci doar componenta dispozitivului, anunta Mediafax, citand surse judiciare. Potrivit surselor citate, desi procurorii au solicitat in mod expres acest lucru, reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne nu au pus la dispozitia Parchetului Tribunalului Bucuresti nici traseul pe care coloana oficiala a lui Gabriel Oprea l-a avut in seara zilei de 20 octombrie si nici documentele pentru constituirea dispozitivului.

Gabriel Oprea refuza sa spuna in ce misiune era: Am fost la institutii ale statului. La Parchet se va dovedi unde am fost. Eram in masina cu aghiotantul

Vicepremierul Gabriel Oprea a mai vorbit astazi despre accidentul in care a murit politistul care-i deschidea coloana oficiala. Am fost la serviciu, s-a aparat Oprea. insa cand a fost intrebat care era urgenta misiunii, pentru a se stabili daca se impunea escorta sau nu, Oprea s-a eschivat: orice ministru de Interne este insotit de un echipaj de politie.

Reactia organizatiei de tineret a UNPR la adresa cererilor pentru demisia lui Gabriel Oprea: Stop manipularii ieftine si populismului desantat

Daca vicepremierul Gabriel Oprea inca nu a avut o reactie oficiala cu privire la decesul controversat al politistului Bogdan Gigina, in timpul unei misiuni pentru coloana oficiala a ministrului, organizatia de tineret a UNPR a postat un comunicat pe Facebook prin care critica politizarea subiectului.

Petitie online pentru demiterea lui Gabriel Oprea, in urma accidentului in care a murit un politist din coloana oficiala a ministrului de Interne

Societatea civila ii cere demisia ministrului de Interne Gabriel Oprea, care dupa trei zile de la accident tot nu a explicat public de ce a avut nevoie de o coloana oficiala. O petitie online prin care se cere demisia lui Oprea a fost semnata, pana sambata, de peste 10. 000 de persoane.

PNL a depus la Senat o motiune simpla impotriva lui Gabriel Oprea

Senatorii PNL au depus, marti, motiunea simpla impotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea, titlul acestea fiind Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganta, abuz si dispret in desfasurarea functiei publice. Motiunea a fost semnata de 49 de senatori liberali si neafiliati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )