Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Cine poate, sa stea acasa, cel putin pana la pranz

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea: Cine poate, sa stea acasa, cel putin pana la pranz

Primarul general al Capitalei le recomanda bucurestenilor sa stea acasa, daca pot, cel putin pana la orele pranzului pentru ca in Capitala se circula in conditii de iarna, scrie Digi24. Gabriela Firea a adaugat ca Bucurestiul nu este blocat si ca liniile RATB au fost suplimentate, fiind functionale. continuă pe Hotnews

Autostrazile A2, A3 si A4 si zeci de drumuri nationale sunt inchise

ACTUALIZARE 08:33 CFR Calatori: 80 de trenuri au fost anulate astazi, la ora 6:00 CFR Calatori a decis, azi dimineata, la ora 6:00, anularea a 80 de trenuri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, potrivit informatiilor publicate pe pagina de Facebook a companiei. *ACTUALIZARE 08:19 Gabriela Firea: Cine poate, sa stea acasa, cel putin pana la pranz .

Autostrazile A2, A3 si A4 si zeci de drumuri nationale sunt inchise

ACTUALIZARE 11:43 Peste 70 de persoane gasite in strada cu hipotermie, cele mai multe in Iasi si Bucuresti Peste 70 de persoane au fost gasite in strada cu hipotermie, cele mai multe in Iasi si Bucuresti, acestea fiind duse la spital pentru ingrijiri medicale. Serviciile de ambulanta au intervenit in aproape 9. 800 de cazuri, iar echipajele SMURD in alte peste o mie de cazuri de urgenta, dintre care 258 pentru gravide si 159 pentru persoane dializate, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Interne MAI). *ACTUALIZARE 11:35 Meteorologii au anuntat ca este in vigoare un cod portocaliu de viscol in judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea. *ACTUALIZARE 11:30 Situatia drumurilor inchise la ora 11:00. *ACTUALIZARE 11:05 intarzieri de pana la trei ore pe aeroportul Otopeni, nicio cursa nu a fost anulata *ACTUALIZARE 10:59 in judetul Ilfov a ramas nealimentata o linie electrica aeriana de medie tensiune si 2 posturi de transformare *ACTUALIZARE 10:16 Toate porturile redeschise in judetul Constanta *ACTUALIZARE 09:44 Raed Arafat: Nu sunt masini blocate pe A2. *ACTUALIZARE 09:17 Retelele electrice din raza de activitate a societatii E-Distributie au fost afectate *ACTUALIZARE 09:11Situatia energetica in zona E-Distributie Muntenia este normala, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 09:02 Trafic inchis in zona Regia Maria din Capitala, unde o bucata din zidul fostei fabrici de bere s-a prabusit *ACTUALIZARE 08:33 CFR Calatori: 80 de trenuri au fost anulate astazi, la ora 6:00 *ACTUALIZARE 08:19 Gabriela Firea: Cine poate, sa stea acasa, cel putin pana la pranz.

Autostrazile A2 si A4 si zeci de drumuri nationale sunt inchise

ACTUALIZARE 17:20 Enel Distributie Dobrogea: Numarul localitatilor nealimentate din judetul Constanta a ajuns la patru in judetul Constanta au ramas nealimentate o linie electrica aeriena de medie tensiune total, 3 linii de medie tensiune partial si 21 posturi de transformare, fiind afectate 4 localitati Viroaga, General Scarisoreanu, Casimcea, Tuzla), iar in municipiul Constanta se inregistreaza deranjamente individuale si colective datorate conditiilor meteo, se arata intr-un comunicat de presa remis de Enel Distributie Dobrogea. * ACTUALIZARE 16:27 CFR SA: trenurile intra in conditii normale in Gara de Nord * ACTUALIZARE 15:50 Enel Distributie Dobrogea: Alimentarea cu electricitate, reluata in toate localitatile din Tulcea, Calarasi si Ialomita; in judetul Constanta, raman 3 localitati nealimentate * ACTUALIZARE 15:35 CFR Calatori: 148 de trenuri anulate; intarzieri de 60-100 de minute la sosirea si plecarea garniturilor din gari *ACTUALIZARE 11:43 Peste 70 de persoane gasite in strada cu hipotermie, cele mai multe in Iasi si Bucuresti *ACTUALIZARE 11:35 Meteorologii au anuntat ca este in vigoare un cod portocaliu de viscol in judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea. *ACTUALIZARE 11:30 Situatia drumurilor inchise la ora 11:00. *ACTUALIZARE 11:05 intarzieri de pana la trei ore pe aeroportul Otopeni, nicio cursa nu a fost anulata *ACTUALIZARE 10:59 in judetul Ilfov a ramas nealimentata o linie electrica aeriana de medie tensiune si 2 posturi de transformare *ACTUALIZARE 10:16 Toate porturile redeschise in judetul Constanta *ACTUALIZARE 09:44 Raed Arafat: Nu sunt masini blocate pe A2. *ACTUALIZARE 09:17 Retelele electrice din raza de activitate a societatii E-Distributie au fost afectate *ACTUALIZARE 09:11Situatia energetica in zona E-Distributie Muntenia este normala, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 09:02 Trafic inchis in zona Regia Maria din Capitala, unde o bucata din zidul fostei fabrici de bere s-a prabusit *ACTUALIZARE 08:33 CFR Calatori: 80 de trenuri au fost anulate astazi, la ora 6:00 *ACTUALIZARE 08:19 Gabriela Firea: Cine poate, sa stea acasa, cel putin pana la pranz.

Gabriela Firea ii sfatuieste pe bucuresteni sa stea acasa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca ninsoarea abundenta de noaptea trecuta a impiedicat deszapezirea strazilor secundare din Bucuresti, toate utilajele si echipajele de interventie fiind concentrate cu marile artere.

Bucurestenii fac slalom printre nameti. Angajatii Primariei Capitalei refuza sa explice cum se face deszapezirea statiilor de autobuz din Bucuresti. Gabriela Firea da vina pe firmele de salubritate pe care ea le-a coordonat |FOTO + VIDEO

Bucurestenii au ascultat, miercuri, indemnurile primarului Capitalei, Gabriela Firea, sa isi lase acasa masinile si sa mearga la munca cu mijloacele de transport in comun. Cu toate acestea, oamenii au fost surprinsi sa constate ca drumul de acasa pana la munca este o adevarata aventura: trotuare nedeszapezite, statii de autobuz cu troiene de nameti. Astfel, locuitorii Capitalei s-au vazut nevoiti sa astepte autobuzele si tramvaiele in plina strada.

REPORTAJ VIDEO. Cum s-au pacalit rau de tot bucurestenii care au ascultat de primarita PSD Gabriela Firea. Haosul din Capitala, filmat pe artere importante. Patinaj auto printre pietonii fortati sa mearga pe carosabil

Cu noaptea in cap, Gabriela Firea a dat buzna in casele bucurestenilor, prin televiziunile de stiri, pentru a se lauda cu zecile de autobuze si tramvaie pe care le-a pus in circulatie. Lasati masinile acasa, luati transportul in comun!, a insistat Firea la 6 dimineata. Cei care au ascultat-o au trecut printr-o experienta de cosmar.

ASCUNDE INCOMPETENTA! Adevaratul MOTIV pentru care GABRIELA FIREA a iNCHIS SCOLILE O SAPTAMANA: Nu-i pasa de sanatatea copiilor, ci isi protejeaza imaginea. Ar fi fost o Capitala PARALIZATA

Decizia primarului general Gabriela Firea de a inchide gradinitele, scolile si universitatile pana luni, din cauza avertizarilor de vreme rea venite din partea meteorologilor, i-au atras si.

Gabriela FIREA l-a DEMIS pe MANAGERUL Spitalului Colentina: NU pot sa TOLEREZ astfel de atitudini! (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat ca l-a demis pe managerul Spitalului Colentina, pentru ca nu a respectat contractul de management, in sensul ca, pe timpul viscolului, nu a asigurat pacietilor.

Cum a patit-o doamna Gabriela Firea exact ca tovarasul Nicolae Ceausescu |OPINIE

Primarul PSD Gabriela Firea e din categoria politicienilor care nu stiu sa extraga concluzii inteligente din istoria ceausista a Romaniei. A facut exact ca Ceausescu si a patit exact ca sinistrul dictator comunist la prima zapada serioasa.

Cum a patit-o doamna Gabriela Firea exact ca tovarasul Nicolae Ceausescu din cauza zapezii |OPINIE

Primarul PSD Gabriela Firea e din categoria politicienilor care nu stiu sa extraga concluzii inteligente din istoria ceausista a Romaniei. A facut exact ca Ceausescu si a patit exact ca sinistrul dictator comunist la prima zapada serioasa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )