Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gabriela Firea ii sfatuieste pe bucuresteni sa stea acasa

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea ii sfatuieste pe bucuresteni sa stea acasa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca ninsoarea abundenta de noaptea trecuta a impiedicat deszapezirea strazilor secundare din Bucuresti, toate utilajele si echipajele de interventie fiind concentrate cu marile artere. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea: Cine poate, sa stea acasa, cel putin pana la pranz

Primarul general al Capitalei le recomanda bucurestenilor sa stea acasa, daca pot, cel putin pana la orele pranzului pentru ca in Capitala se circula in conditii de iarna, scrie Digi24. Gabriela Firea a adaugat ca Bucurestiul nu este blocat si ca liniile RATB au fost suplimentate, fiind functionale.

Gabriela Firea intinde o mana de ajutor bucurestenilor. Primarul General AJUTA 700 de varstnici

Primarul General al Capitalei a precizat ca bucurestenii trebuie sa aiba dreptul la o viata decenta, astfel ca Primaria va ajuta 700 de varstnici care au nevoie de ajutor. Dreptul bucurestenilor.

Bucurestenii fac slalom printre nameti. Angajatii Primariei Capitalei refuza sa explice cum se face deszapezirea statiilor de autobuz din Bucuresti. Gabriela Firea da vina pe firmele de salubritate pe care ea le-a coordonat |FOTO + VIDEO

Bucurestenii au ascultat, miercuri, indemnurile primarului Capitalei, Gabriela Firea, sa isi lase acasa masinile si sa mearga la munca cu mijloacele de transport in comun. Cu toate acestea, oamenii au fost surprinsi sa constate ca drumul de acasa pana la munca este o adevarata aventura: trotuare nedeszapezite, statii de autobuz cu troiene de nameti. Astfel, locuitorii Capitalei s-au vazut nevoiti sa astepte autobuzele si tramvaiele in plina strada.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Ne asteapta o noapte foarte grea. Suntem pregatiti sa facem fata si celui de-al doilea val de zapada din aceasta iarna

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca administratia Bucurestiului este pregatita sa actioneze cu 700 de utilaje pentru a limita efectele ninsorii abundente.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Am decis ca toate cursurile sa inceapa luni, 16 ianuarie. Masura este luata ca urmare a conditiilor meteo vitrege

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca scolile din Bucuresti vor fi inchise pana saptamana viitoare din cauza vremii nefavorabile. Cursurile vor fi reluate incepand cu lunea viitoare.

Gabriela FIREA l-a DEMIS pe MANAGERUL Spitalului Colentina: NU pot sa TOLEREZ astfel de atitudini! (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat ca l-a demis pe managerul Spitalului Colentina, pentru ca nu a respectat contractul de management, in sensul ca, pe timpul viscolului, nu a asigurat pacietilor.

Traian Basescu o apostrofeaza pe Gabriela Firea: De ce nu apeleaza la miile de asistati sociali pe care primariile de sector ii miluiesc cu alimente si sume de la bugetul statului?

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui sa apeleze pentru deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare la asistatii social.

Gabriela Firea sustine ca Primaria si-a facut datoria si promite sanctiuni pentru firmele de salubritate

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca autoritatile au actionat corect si si-au facut datoria monitorizand deszapezirea din Bucuresti. Ea mai afirma ca firmele de salubritate nu si-au facut corect datoria de a curata zapada de pe strazi si trotuare.

Biciclistii isi deszapezesc singuri pistele de biciclete in ciuda asigurarilor date de Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurari ca sub mandatul ei in Bucuresti nu vor fi probleme din cauza zapezii, iar administratia sa se va asigura ca se va circula in conditii ok.

in Capitala condusa de Gabriela Firea, biciclistii isi deszapezesc singuri pistele de biciclete (FOTO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurari ca sub mandatul ei in Bucuresti nu vor fi probleme din cauza zapezii, iar administratia sa se va asigura ca se va circula in conditii ok.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )