Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gabriela Firea continua razboiul cu Nicusor Dan. E halucinant ce a spus acum

Playtech Playtech,
Gabriela Firea continua razboiul cu Nicusor Dan. E halucinant ce a spus acum

Gabriela Firea s-a recunoscut infranta, spune ca nu mai are ce face, dar tot sustine ca a fost furata in lupta cu Nicusor Dan. Gabriela Firea spune ca au despartit-o doar 30000 de voturi pentru a-si putea continua proiectele de la primaria Capitalei. Gabriela Firea sustine in continuare ca a fost furata. E halucinant ce . continuă pe Playtech

Firea, un nou atac la Nicusor Dan: Primarul apa calda si pe teava de rece. imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca, pentru a-si continua activitatea si proiectele, i-au lipsit doar 30 de mii de voturi si da asigurari ca isi va continua lupta pentru binele orasului in Parlament, unde nu va chiuli, asa cum a facut deputatul de Bucuresti ajuns primarul apa calda si pe teava de rece, referindu-se la contracandidatul sau Nicusor Dan, castigator al alegerilor locale din 27 septembrie.

Firea continua acuzele de frauda: Un plan diabolic pus la punct de PNL. Daca eram noi la guvernare ar fi fost proteste sa cada Guvernul

Primarul in functie al Capitalei Gabriela Firea continua acuzele de frauda si e de parere ca voturile pentru primaria Generala au fost furate de catre PNL printr-un plan diabolic. Aceasta mai sustine ca daca PSD ar fi fost acum la Guvernare iar acuzele ar fi venit din partea PNL si USR, ar fi fost proteste in strada sa cada Guvernul.

Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea. Nicusor Dan a facut anuntul radical

Razboiul dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea, cel inceput acum patru ani, de-abi de-acum in colo incepe sa se incinga. Nicusor Dan, primarul ales, al Capitalei, dar nu inca in functie, promite revolutie in primaria generala. Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea Oda ta instalat, conform Anten3, noul primar promite ca .

GABRIELA FIREA: imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca, pentru a-si continua activitatea si proiectele, i-au lipsit doar 30 de mii de voturi si da asigurari ca isi va continua lupta pentru binele orasului in Parlament, unde nu va chiuli, asa cum a facut deputatul de Bucuresti ajuns primarul apa calda si pe teava de rece, referindu-se la contracandidatul sau Nicusor Dan, castigator al alegerilor locale din 27 septembrie, potrivit News. ro.

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care .

Anuntul momentului! Prin ce metoda vrea Gabriela Firea sa-l inlature pe Nicusor Dan de la conducerea Primariei Capitalei

Gabriela Firea nu-si gaseste linistea dupa aflarea rezultatelor oficiale anuntate de BEC. Primarul Capitalei nu admite ca Nicusor Dan va prelua in scurt timp PMB, astfel ca, se simte obligata sa ia masuri pentru a impiedica acest lucru. Sotia lui Florentin Pandele sustine ca voturile au fost fraudate si doreste sa faca apel in instanta .

INTERACTIV Unde a castigat Nicusor Dan si unde a luat Gabriela Firea mai mult? Rezultatele pe fiecare sectie din Bucuresti Situatia voturilor anulate in fiecare sectie comparativ cu rezultatele

Lupta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea pentru Primaria Generala a Capitalei a fost una stransa, insa harta rezultatelor pe sectii de votare arata su surprinzatoare omogenitate a voturilor in plus obtinute de catre candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS. in schimb, Gabriela Firea a iesit invingatoare in multe sectii de la margine, din Sectorul 5, din apropiere de Voluntari sau Pantelimon sau din zona Bucurestii Noi.

NICUSOR DAN: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca i se pare comic ca Gabriela Firea sa vorbeasca despre fraude in Bucuresti, subliniind ca, in contextul in care exista o diferenta mare in privinta numarului de voturi, nu se pune problema renumararii acestora.

Nicusor Dan: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea Mi se pare comic ca tocmai PSD sa acuze fraude

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca i se pare comic ca Gabriela Firea sa vorbeasca despre fraude in Bucuresti, subliniind ca, in contextul in care exista o diferenta mare in privinta numarului de voturi, nu se pune problema renumararii acestora. Gabriela Firea invoca marti seara renumararea voturilor pentru Primaria Generala si pentru primariile de sector, sustinand ca au fost gasite mai multe neconcordante ce duc la ideea ca ar fi fost furate voturi si ca va prezenta probele miercuri, conducerii PSD si avocatului.

Adio, Nicusor Dan! Gabriela Firea nu renunta la Primaria Bucurestiului. Cum vrea sa-l inlature pe castigator

Batalia pentru Primaria Capitalei de abia acum incepe. Lovitura dura pentru Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea anunta un nou razboi. Aceasta a declarat marti seara ca exista informatii potrivit carora au existat multe greseli la numaratoarea voturilor, motiv pentru care, lucrurile nu vor ramane asa. Nereguli fara precedent sesizate de Gabriela Firea in cursul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )