Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gabriela Firea, declaratii inaintea motiunii de cenzura: Vreau un Guvern responsabil

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, declaratii inaintea motiunii de cenzura: Vreau un Guvern responsabil

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut declaratii, de la Palatul Parlamentului, inaintea votului motiunii de cenzura. Gabriela Firea a fost prima persoana care a contestat vehement atitudine. continuă pe Antena3

Florin Iordache, ultima declaratie inaintea motiunii de cenzura: PSD nu este un partid santajabil

Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei, a dat o ultima declaratie cu privire la soarta cabinetului Grideanu, inaintea motiunii de cenzura. S-a vehiculat faptul ca ruptura intre Sorin Grindeanu.

Petre Roman, declaratii inaintea motiunii de cenzura: Nu cred ca motiunea nu va trece de plenul Parlamentului

Este ziua cea mai lunga pentru Guvernul Grindeanu, dar si pentru tabara lui Liviu Dragnea. Parlamentarii se reunesc astazi pentru a vota motiunea de cenzura depusa de PSD si ALDE impotriva propriului sau.

Guvernul a picat cu cateva ore inaintea motiunii de cenzura. Site-ul

Site-ul Guvernul Romaniei a picat in dimineata motiunii de cenzura. Motiunea de cenzura Romania nu poate fi confiscata. Aparam democratia si votul romanilor urmeaza sa fie.

Sorin Grindeanu, anunt-bomba cu cateva minute inaintea motiunii de cenzura. A recunoscut totul

Premierul Sorin Grindeanu a recunoscut, cu cateva ore inainte de motiunea de cenzura, ca s-a intalnit cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu au ajuns la niciun acord insa. Cu.

Alina Gorghiu, declaratii inainte motiunii de cenzura: Sunt convinsa ca toti colegii nostri vor respecta decizia partidului

Alina Gorghiu a facut o scurta declaratie cu privire la decizia pe care a luat-o PNL in ceea ce priveste motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu. Aproape toti colegii nostri au.

Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, in instanta cu o zi inaintea motiunii

Presedintele PSD Liviu Dragnea si presedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu au fost chemati in instanta, cu o zi inaintea motiunii de cenzura. Cei doi au termen marti la Curtea.

Gabriela Firea, despre ce se va intampla dupa motiunea de cenzura

Gabriela Firea a comentat si dorinta presedintelui Klaus Iohannis de a se ajunge la o solutionare rapida a acestei crize politice. Cred ca solutiile sunt asteptate de intreaga tara. Dupa votul.

Gabriela Firea: Am decis sa nu toleram mediocritate in actul guvernarii

Gabriela Firea a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre votarea motiunii de cenzua si despre situatia din Partidul Social Democrat. Din momentul in care i-a.

Gabriela Firea raspunde atacului lui Victor Ponta: Sa isi indeplineasca doar atributiile din fisa postului, nu sa faca declaratii politice, pentru ca poate fi acuzat de abuz in serviciu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sambata ca Victor Ponta poate fi acuzat de abuz in serviciu pentru declaratiile politice facute de la tribuna Palatului Victoria si pe Facebook, ea sustinand ca secretarul general al Guvernului trebuie sa isi indeplineasca doar atributiile din fisa postului privind statutul functionarului public.

Rasturnare de situatie. Anuntul facut de Gabriela Firea cu cateva minute inainte de motiunea de cenzura

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a declarat, marti seara, ca premierul Sorin Grindeanu nu a reusit sa implementeze nici 25% din ce si-au propus in privinta programului de guvernare. Gabriela Firea a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )