Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gabriela Firea: In luna martie se vor finaliza lucrarile la Spitalul Gomoiu. In cladirea veche se va amenaja un centru de excelenta in oncologie pediatrica, iar alaturi spatii de cazare pentru parinti

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea: In luna martie se vor finaliza lucrarile la Spitalul Gomoiu. In cladirea veche se va amenaja un centru de excelenta in oncologie pediatrica, iar alaturi spatii de cazare pentru parinti

In luna martie se vor finaliza lucrarile la Spitalul Gomoiu, corul nou, iar cladirea veche se va amenaja un centru de excelenta in oncologie pediatrica, a declarat joi primarul general al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea. In vecinatatea cladirii se vor amenaja spatii de cazare pentru parintii copiilor aflati la tratament, mai promite edilul sef. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea va face in martie o vizita oficiala la Chisinau

In luna martie, primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, va efectua o vizita oficiala in capitala Republicii Moldova. Vizita este programata pentru data de 6 martie, scrie Radio Chisinau.

Gabriela Firea despre largirea strazii Fabrica de Glucoza: S-a finalizat proiectul tehnic, incepem lucrarile in curand

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi, in cadrul sedintei de Consiliu General, ca proiectul tehnic pentru largirea strazii Fabrica de Glucoza a fost finalizat, iar lucrarile vor incepe in curand. In bugetul pe anul 2018, primarul vrea sa aloce pentru proiect 4,7 milioane euro.

Gabriela Firea, in vizita oficiala la Chisinau

Vizita importanta a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. in luna martie,ea va efectua o vizita oficiala la Chisinau. Vizita este programata pentru data de 6 martie, potrivit Radio.

Gabriela Firea a convocat pentru joi sedinta CGMB. Subiectele de pe ordinea de zi

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat pentru joi o sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Discutiile vor avea loc incepand cu ora 11. 00, la sediul Primariei Capitalei. Pe.

Anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Ce spune Gabriela Firea despre traficul din Bucuresti

Gabriela Firea a sustinut o conferinta de presa in care a dezbatut noile proiecte care se vor demara in Capitala. Vom avea un transport comun de calitate, la standarde europene. Este primul pas pentru.

GABRIELA FIREA, reactie dupa SCANDALUL autobuzelor: Informatiile sunt COMPLET FALSE

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dezminte informatiile aparute in mediul online, conform carora Primaria Capitalei prefera sa cumpere autobuze mai scumpe din Turcia, in timp ce Primaria Clujului cu.

Bugetul PMB pe 2018. Gabriela Firea: 111 milioane de euro pentru spitale si peste 230 milioane de euro pentru proiecte menite sa genereze diminuarea aglomeratiei in trafic

Primarul General, Gabriela Firea, a facut o serie de declaratii la inceputul sedintei de consiliu de joi, in care a explicat bugetul Municipalitatii, care reflecta prioritatile actualei Administratii: peste 110 de.

Gabriela Firea: Consider ca a aloca 111 milioane de euro pentru sanatate si 3 milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului este o decizie corecta, inteleapta

Primarul Gabriela Firea a declarat joi, in cadrul sedintei de Consiliu General, unde urmeaza sa se dezbata proiectul de buget pe anul 2018 a Primariei Capitalei, ca este o decizie inteleapta sa aloce 111 milioane de euro pentru sanatate si 3 milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Aceasta a raspuns astfel criticilor din spatiul public privind alocarile pentru biserici din proiectul de buget.

Gabriela Firea, despre schimbarile in domeniul sanatatii pentru acest an: Va rog sa fiti mandri de acest proiect

Gabriela Firea a participat la sedinta a Consiliului General a Primariei Capitalei, in care a vorbitdespre modul in care va fi impartit bugetul Primariei pentru anul 2018. Peste 100 de milioane de euro.

Gabriela Firea vrea Politia Internetului, ca atat a inteles despre putere si democratie

Gabriela Firea, Primarul General al Bucurestiului, ar vrea sa existe Politia Internetului, ca sa nu mai injuri cum si pe cine te taie capul. Unul dintre cele mai bune lucruri legate de internet este ca e liber. Ai libertatea sa injuri pe cine vrei tu, sa-i umpli frigiderul pana nu se mai inchide usa si [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )