Libnet.ro
UNICEF

18:30

Schimb de replici taioase intre Gabriela Firea si primarul Capitalei: Frigusor Ban imi raspunde...

Antena3 Antena3,
Schimb de replici taioase intre Gabriela Firea si primarul Capitalei: Frigusor Ban imi raspunde...

Dupa ce a facut public faptul ca Nicusor Dan a suspendat autobuzele scolare pentru elevii din Capitala, Gabriela Firea a primit un raspuns din partea actualului Primar. Acesta a acuzat-o de populism si a declarat ca a suspendat programul-pilot demarat de Firea pentru ca era inutil. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, atac la Vlad Voiculescu si Nicusor Dan: Au pacalit oamenii impreuna

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, a lansat un atac la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si primarul Capitalei, Nicusor Dan, dupa ce ministrul a anuntat ca sectiile ATI sunt supra-aglomerate.

Nicusor Dan, acuzat de Gabriela Firea ca a oprit transportul scolar: Autobuzele deserveau 6 scoli din 600 cate sunt in Bucuresti. Toti elevii circula gratuit pe toate mijloacele de transport in comun

Senatoarea PSD Gabriela Firea, fost Primar General al Capitalei, l-a acuzat pe Nicusor Dan, succesorul ei la PMB, ca a ordonat oprirea transportului scolar si ca nici macar nu si-a asumat decizia, ci a di.

Gabriela Firea: Demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu sunt singurele solutii onorabile

Dupa ce, luni dupa-amiaza, senatorii PSD au cerut in Parlament demisia Ministrului Sanatatii, in urma tragediei de la spitalul Matei Bals in care 7 pacienti au murit arsi, fostul primar al capitalei, Gabriela Firea e explicat de ce considera ca Vlad Voiculescu ar trebui sa plece de la carma ministerului pe care il conduce.

Gabriela Firea, mesaj pentru Vlad Voiculescu: Dovediti cu fiecare declaratie ca sunteti prost informat si prost, in general! Nu mai dati vina pe Mercur retrograd

Senatoarea PSD Gabriela Firea, fost Primar General al Capitalei, a spus despre ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, faptul ca da vina pe Mercur retrograd, se face de ras, are o prestatie lamentabila, ca are st.

GABRIELA FIREA: Este al saptelea incendiu care izbucneste in aceasta guvernare supranumita de dreapta

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat ca este al saptelea incendiu care izbucneste in guvernarea PNL- USR PLUS, iar patru dintre acestea au avut loc in unitati sanitare, chiar in mandatul actualului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu. Firea a adaugat ca in dimineata fatidica a incendiului de la Institutul Matei Bals nu a existat vreo avarie a sistemului de termoficare, transmite News. ro.

Gabriela Firea il acuza pe Nicusor Dan ca a suspendat autobuzele scolare care transportau sute de elevi in Bucuresti si Ilfov

Gabriela Firea a publicat pe pagina sa de Facebook un document trimis de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara, prin care se anunta ca au fost suspendate liniile autobuzelor scolare care transportau elevii la mai multe scoli din Bucuresti si Ilfov. Gabriela Firea il acuza pe Nicusor Dan ca a stat in spatele acestei decizii.

Gabriela Firea propune un medic ca ministru al Sanatatii in locul lui Vlad Voiculescu

Dupa mai multe zile in care parlamentarii PSD i-au cerut demisia lui Vlad Voiculescu, din functia de Ministru al Sanatatii, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals, prim-vicepresedintele partidului, Gabriela Firea, sugereaza ca un medic ar fi mai potrivit sa ocupe functia in cauza.

Gabriela Firea: Solicitam premierului si ministrului de Finante savinagrabnic in Parlament cu Bugetul de stat intarziat

Gabriela Firea, in numele Partidului Social Democrat, solicita premierului si ministrului de Finante savinagrabnic in Parlament cu Bugetul de stat intarziat. Romanii trebuie sastie ce intentii are guvernarea de dreapta cu viata lor.

Gabriela Firea acuza un complot impotriva romanilor: Ministrul Sanatatii vrea inchiderea spitalelor de stat, sa mergem toti la privat

Senatoarea PSD Gabriela Firea a lansat o serie de acuzatii la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu USR-PLUS), pe care il acuza ca ar urmari inchiderea spitalelor de stat, astfel incat romanii sa fie nevoiti sa mearga la un spital privat, mult mai scump, atunci cand au probleme de sanatate.

Gabriela Firea, noi acuzatii la adresa lui Citu: Nu are gata bugetul nici acum.S-au cocotat la putere prin manipulare, frauda si minciuna

Gabriela Firea a reactionat rapid dupa ce premierul Florin Citu a anuntat intarzierea unei decizii privind bugetul pentru anul 2021. Senatoarea PSD sustine ca o decizie legata de buget ar fi fost asteptata odata cu inceperea sesiunii parlamentare si il acuza pe Citu ca a mintit atunci cand a declarat ca bugetul va fi gata la inceputul lunii februarie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )