Libnet.ro
UNICEF

12:00

ISU Bucuresti nu a primit apeluri pentru a interveni dupa cutremur. La Iasi a cazut tencuiala de pe o cladire veche, iar cativa cetateni au facut atacuri de panica

Hotnews Hotnews,
 ISU Bucuresti nu a primit apeluri pentru a interveni dupa cutremur. La Iasi a cazut tencuiala de pe o cladire veche, iar cativa cetateni au facut atacuri de panica

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov nu a primit apeluri pentru a interveni dupa cutremurul cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter, revizuita ulterior la 5,3, produs sambata dimineata la ora 2:11, anunta Agerpres. Au existat insa apeluri prin care cetatenii intrebau cum ar trebui sa procedeze imediat dupa cutremur, daca sa paraseasca sau nu locuinta. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, mesaj pentru bucuresteni dupa cutremur: ii rog pe cei care locuiesc in cladiri cu risc seismic pericol public sa accepte relocarea pentru a se consolida cladirile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o interventie telefonica pentru Stirile B1TV si a facut mai multe precizari despre cutremurul de sambata dimineata de la ora 2:11 si a facut un apel.

ISU Bucuresti: Oamenii ne-au sunat sa ne ceara sfaturi despre cum sa se adaposteasca la cutremur

Cele mai multe dintre apelurile inregistrate la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov au fost pentru informatii despre cum sa reactioneze oamenii in caz de cutremur sau unde an.

Avertisment ISU: Blocarea liniile telefonice in caz de cutremur reprezinta o problema majora (VIDEO)

Purtatorul de cuvant ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a facut mai multe declaratiei presei pentru a prezenta bilantul institutiei dupa cutremurul de 5,3 grade de sambata dimineata. Oficialul a atras.

Dilemele Liei Olguta Vasilescu dupa cutremur: Te invartesti prin casa si nu stii daca sa pleci pe scari in pijama sau stai sa te imbraci (FOTO)

Cutremurul cu magnitudinea 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata s-a resimtit si la Craiova. Lia Olguta Vasilescu a reactionat imediat pe pagina personala de Facebook pentru a prezenta.

Mircea Badea, cele mai tari poante dupa cutremur

Mircea Badea a postat pe Facebook, dupa seismul din noaptea de vineri spre sambata, doua dintre cele mai amuzante glume pe aceasta tema. Cele mai tari poante de la cutremur: 1. Andrei Versace:.

Filozoful Mihai Sora, reactie pe Facebook dupa cutremur: Si la dumneavoastra danseaza cartile la doua dimineata ?

Filozoful Mihai Sora, care va implini in acest an venerabila varsta de 100 de ani, a comentat in aceasta noapte, pe Facebook, imediat dupa producerea seismului de 5,6 pe scara Richter.

Aiud: Sectie de spital, inchisa pentru deratizare dupa ce soarecii au ajuns sa se plimbe in voie printre pacienti (VIDEO)

Sectia a doua a Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud a fost inchisa pentru dezinfectie si deratizare dupa ce in mass-media au aparut mai multe imagini cu soareci si urechelnite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )