Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gabriela Firea a numit la conducerea Spitalului Colentina o persoana cu probleme legale: Au fost eliberate retete fictive. Voi sesiza DIICOT

B1 B1,
Gabriela Firea a numit la conducerea Spitalului Colentina o persoana cu probleme legale: Au fost eliberate retete fictive. Voi sesiza DIICOT

Spitalul Colentina din Bucuresti este terenul unui nou conflict in sistemul sanitar. Managerul Silvi Ifrim, numita in aceasta functie de primarul Gabriela Firea pe 16 ianuarie anul curent,. continuă pe B1

Managerul Spitalului Colentina: In cabinetele medicilor vor fi mutate paturile pacientilor

Managerul Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, a anuntat, sambata, ca in cel mai scurt timp, va propune ca cele 21 de cabinete ale medicilor sectiei de dermatologie a spitalului sa fie ocupate cu paturi pentru bolnavi, in conditiile in care in unitatea.

Avertismentul dat chiar de managerul Spitalului Colentina: Doamne fereste sa aveti nevoie sa veniti cu cineva drag

Silvi Ifrim, managerul Spitalului Colentina, a organizat, sambata, o conferinta de presa in care a descris conditiile necorespunzatoare de la unitatea medicala. La eveniment a participat si.

Decizie radicala luata de managerul Spitalului Colentina: in cabinetele medicilor vor fi mutate paturile pacientilor

Managerul Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, si-a prezentat sambata, la o conferinta de presa, planurile de reorganizare a unitatii sanitare, precizand ca intentioneaza sa reduca numarul.

Gabriela Firea anunta schimbari majore in viata bucurestenilor: Lista noilor proiecte si investitii pentru Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, la emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre cum incearca sa schimbe in bine fata Bucurestiului. Gabriela Firea le-a reprosat politicie.

Gabriela Firea: Printre prioritatile mele nu se numara gandul sau proiectia unei candidaturi la Presedintia Romaniei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, aseara, ca nu se gandeste sa candideze la presedintia Romaniei, asa cum ar fi lasat sa se inteleaga presedintele social democrat, Liviu Dragnea.

Gabriela Firea, anuntul care cutremura scena politica. Ce spune despre o posibila candidatura la presedintia Romaniei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, la emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, ca nu se gandeste sa candideze la presedintia Romaniei, asa cum ar fi lasat sa se.

Gabriela Firea vrea sa decida soarta imobilelor aflate pe Lista Monumentelor Istorice

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca Primaria Municipiului Bucuresti PMB) propune extinderea competentelor primarului general, cu avizul edililor de sector, asupra zonelor si imobilelor din LMI.

Primarita Gabriela Firea va stabili prin concurs un nou logo pentru Bucuresti. Din juriu face parte Mirel Palada, prezentat ca sociolog, cel care le spunea romanilor Mars la vot

Primarita Municipiului Bucuresti, Gabriela Vranceanu Firea, a decis alegerea unui nou logo pentru Capitala Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )