Libnet.ro
UNICEF

16:01

Gabriela Firea: premierul Viorica Dancila va rezista, cu sau fara hashtag

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea: premierul Viorica Dancila va rezista, cu sau fara hashtag

Premierul Viorica Dancila va rezista, cu sau fara hashtag, a declarat duminica seara primarul gene. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea despre Viorica Dancila: Va rezista, cu sau fara hashtag. Nu vreau sa particip la o alta schimbare de premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat duminica seara, la Romania Tv, referindu-se la premierul desemnat, Viorica Dancila, ca aceasta va rezista, cu sau fara hashtag, facand aluzie la sintagma folosita de protestatarii antiguvernamentali. Firea a mai spus ca nu doreste sa participe la o alta schimbare de premier.

PRIMELE IMAGINI cu premierul Viorica Dancila la NUNTA fiului ei. Atentie, va pot afecta emotional!(FOTO)

Noul premier desemnat, Viorica Dancila, a fost soacra mare in urma cu doi ani. Se stie deja ca prima femeie premier din istoria Romaniei, prefera tinute inflorate, colorate si cu motive etni.

PRIMELE IMAGINI cu premierul Viorica Dancila la NUNTA fiului ei. Atentie, va pot afecta emotional! (FOTO)

Noul premier desemnat, Viorica Dancila, a fost soacra mare in urma cu doi ani. Se stie deja ca prima femeie premier din istoria Romaniei, prefera tinute inflorate, colorate si cu motive etni.

Caru' cu vedete: Cum s-a imbracat premierul Viorica Dancila la nunta fiului ei; Ultima aparitie a faimoasei Lady Gaga i-a lasat pe toti cu gura cascata!; Keira Knightley dezvaluie ca a fost agresata sexual de patru ori

Oana Roman, mesaj dur despre Viorica Dancila: E un soldatel! Doar un an a fost profesoara la Videle si nu se stie ce a predat. Nu are un CV impresionant. Doamna nu are modele. Ilinca Vandici, vacanta de cosmar in Thailanda. Cea mai urata in care am fost vreodata. Gandaci, prostitutie. Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a avut parte de o vacanta de cosmar in Thailanda.

Catalin Ivan, atac dur la Viorica Dancila: Este un dezastru. Nu are calitati de om politic

Europarlamentarul Catalin Ivan a lansat un atac dur la adresa Vioricai Dancila, premierul desemnat. Catalin Ivan considera ca o Romanie cu Viorica Dancila premier inseamna un dezastru.

Cum arata sotul premierului Viorica Dancila si cu ce se ocupa acesta - GALERIE FOTO

Viorica Dancila, premierul desemnat al Romaniei, este casatorita cu Cristinel Dancila, care este manager la o companie petroliera si incaseaza bani frumosi. Cristinel Dancila a devenit, din.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila va vorbi dupa votul de investitura, acum si-ar da cu parerea / Invata programul de guvernare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni seara ca premierul desemnat, Viorica Dancila, va face declaratii publice dupa votul de investitura, deoarece acum nu ar face dacat sa-si dea cu parerea.

VIORICA DANCILA, atacata DUR de un fost PSD-ist: SOROS a pus iar premier in Romania

Un fost deputat PSD lanseaza un ataca fara precedent la adresa premierului desemnat de majoritataea PSD-ALDE, Viorica Dancila, precizand faptul ca in spatele promovarii sale in fruntea.

Gabriela Firea despre o posibila candidatura la prezidentiale: Nu renunt la mandatul de edil chiar daca imi cere partidul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, duminica seara, la Romania Tv, ca nu ia in calcul o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale, ea afirmand ca nu va renunta la functia de edil, chiar daca presedintele partidului sau partidul i-ar cere acest lucru. Firea a precizat ca le-a cerut colegilor sai de partid sa nu mai fie pusa in sondaje deoarece sub nicio forma nu va renunta la mandatul de primar general al Capitalei, potrivit Agerpres.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum spunem corect: prim-ministrul Viorica Dancila sau prim-ministra Viorica Dancila

Viorica Dancila va fi noul premier al Romaniei, dar trebuie sa stim ca functia de prim-ministru nu are forma de feminim. Astfel, spune Ana Iorga, recomandarea este sa facem acordul la feminin, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )