Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gadgeturi de la CES 2017 care iti permit sa extinzi reteaua WiFi in toata casa

Adevărul Adevărul,
Gadgeturi de la CES 2017 care iti permit sa extinzi reteaua WiFi in toata casa

TP-Link a anuntat la CES 2017 cateva dispozitive noi dedicate conectarii la internet. Cea mai interesanta noutate e routerul care iti permite sa acoperi locuinta mai bine cu semnal WiFi. continuă pe Adevărul

Utile:Ce sa mananci daca suferi de ficat gras; Sase lucruri pe care sa le faci in 2017 care iti vor schimba viata; Cum combati insomnia fara medicamente

Ce boli pot anunta picioarele reci sau umflate. Picioarele, parte a corpului careia nu-i acordam o atentie deosebita cat timp totul pare sa. Ce este somatizarea. Ai anumite stari de rau fizic pe care nu ti le explici? Iata ce este somatizarea si ce efecte au emotiile asupra.

CES 2017: Acest monitor curbat de la Acer iti urmareste privirea si te ajuta in sesiunile de gaming

Acer anunta, in cadrul CES 2017, monitorului AcerPredator Z301CT cu diagonala de 30, primul monitor in format 21:9 cu functionalitate eye-tracking Tobii, potrivit unui comunicat remis Playtech. Compania a dezvaluit si doua modele din seria Predator XB2, monitoare cu ecran plat de 24. 5 si respectiv 27, ce ofera o rata de refresh de 240Hz. Toate [].

CES 2017: Acer Predator 21 X, primul laptop cu ecran curbat, prezentat in detaliu

In cadrul CES 2017 au fost oferit mai multe detalii despre Acer Predator 21 X, primul laptop din lume care vine cu display curbat, iar producatorul a prezentat si o versiune imbunatatita a gamei Predator 17 X. Acer anunta disponibilitatea mult asteptatului laptop de gaming Predator 21 X. Primul notebook cu ecran curbat din lumeare undisplayIPS [].

CES 2017: Samsung lanseaza televizoare QLED si promite imagini mai bune

In cadrul CES 2017, Samsung a facut un anunt important privind noua sa gama de televizoare. Acestea vor fi bazate pe tehnologia QLED si ar trebui sa ofere imagini mai clare si mai luminoase decat televizoarele cu tehnologie OLED. Calitatea imaginii este prioritarapentru utilizatorii din intreaga lume mai ales ca diagonala medie pentru televizoare [].

CES 2017: Panasonic EX1000 e primul TV OLED 4K cu HDR al companiei si se anunta spectaculos

In cadrul CES 2017, Panasonic anunta primul sau TV OLED cu rezolutie UHD si compatibilitate HDR. Panasonic EX1000 promite imagini spectaculoase si aduce numeroase inovatii. Cu toate ca Panasonic spune ca lanseaza, de fapt, primul TV 4K OLED cu HDR din lume, lucrurile nu stau asa, pe piata existand numeroase modele deja disponibile. Totusi, HDR-ul [].

CES 2017: Lenovo prezinta laptopuri, tablete si dispozitive pentru case inteligente

Lenovo a lansat, in cadrul CES 2017, o gama completa de dispozitive siun brand nou pentru gadgeturile de gaming. ThinkPad X1 Carbon Noul ThinkPad X1 Carbon, disponibil in varianta clasica ThinkPad Black si o noua culoare argintie, este cel mai usor notebook de business cu ecran de 14 inchi, cantarind doar 1,13 kg. Cu o [].

8 carti pentru dezvoltare personala care iti pot schimba viata

In cazul in care unul dintre obiectivele tale pentru 2017 este sa citesti mai mult, atunci gasesti in continuare cateva recomandari. Urmatoarele opt carti te pot ajuta sa nu-ti mai faci griji, sa nu mai fii obosit si sa incepi sa excelezi in domeniul.

Cum transferi un fisier prin internet, dar fara cloud

Un nou website reprezinta cea mai facila solutie daca vrei sa stii cum transferi un fisier intre doua sisteme printr-un browser web fara a-l urca intr-un servicu cloud. Exista foarte multe servicii online care iti permit sa-ti salvezi fisierele. Acestea poarta numele de servicii cloud si sunt disponibile atat in varianta gratuita, cat si contra [].

Campaniile fashion ale anului 2017. Care e preferata ta?

Marile branduri de fashion au lansat deja campaniile prin care isi promoveaza noile colectii. Iata ce vizualuri interesante vor impanzi revistele de moda si panourile din marile metropole ale lumii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )