Libnet.ro
UNICEF

22:15

Donald Trump l-a invitat pe presedintele filipinez Rodrigo Duterte la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Donald Trump l-a invitat pe presedintele filipinez Rodrigo Duterte la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA. continuă pe Adevărul

Donald Trump l-a invitat pe presedintele filipinez, Rodrigo Duterte, la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata noaptea o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA.

Trump a avut o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu Duterte si l-a invitat pe presedintele filipinez in SUA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata noaptea o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA, citata de News. ro.

Donald Trump si Rodrigo Duterte au avut o convorbire telefonica: Liderul american l-a invitat la Casa Alba pe presedintele filipinez

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe omologul sau filipinez, Rodrigo Duterte, la Casa Alba. Cei doi lideri au avut sambata o convorbire telefonica pe care Trump a catalogat-o drept foarte.

Donald Trump l-a invitat pe presedintele filipinez la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata noaptea o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA.

imi iubeam fosta viata. Donald Trump REGRETA ca a devenit presedintele Statelor Unite? Ce spune despre perioada petrecuta la Casa Alba

La 100 de zile dupa ce a devenit cel mai important om de la Casa Alba, Donald Trump a oferit un interviu jurnalistilor de la Reuters in care vorbeste despre cum arata viata sa odata cu noua.

GALERIE FOTO. 100 de zile cu Donald Trump. Presedintele american Donald Trump a sarbatorit cu un miting in Pennsylvania. Sustinatorii lui Hillary Clinton au adus steaguri ale Rusiei

Presedintele american Donald Trump a sarbatorit sambata primele 100 de zile de mandat, in prezenta sustinatorilor sai din Pennsylvania. El s-a laudat cu un bilant provizoriu foarte productiv si a anuntat mari, mari batalii pe viitor .

Angela Merkel sustine ca are o relatie de colaborare buna cu presedintele Donald Trump

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat sambata dupa-amiaza ca a reusit sa construiasca o relatie de colaborare buna alaturi de presedintele Statelor Unite, Donald Trump. La finele anului trecut, cei doi lideri s-au implicat.

Donald Trump sustine ca ultimul test al regimului nord-coreean este un semn de lipsa de respect fata de China

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a reactionat printr-un mesaj postat pe Twitter dupa ultimul test cu racheta balistica al regimului de la Phenian, sustinand ca nord-coreenii au dat dovada de lipsa de respect fata de China si de presedintele.

Donald Trump vorbeste despre un conflict major cu Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump sustine ca Phenianul reprezinta cea mai mare amenintare cu care se confrunta in acest moment lumea. Trump a anuntat joi ca posibilitatea izbucnirii unui conflict major .

Donald Trump se declara din nou pregatit sa indeparteze amenintarea nord-coreeana: E o situatie pe care nu o putem lasa sa se prelungeasca

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat din nou, duminica, disponibilitatea de a indeparta amenintarea nucleara a Coreei de Nord, el calificandu-l pe liderul de la Phenian, Kim Jong Un, drept un tip siret, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )