Libnet.ro
UNICEF

19:15

Gagauzii, chemati la referendum pe 2 februarie: Alegatorii vor avea de ales intre UE si Rusia

B1 B1,
Gagauzii, chemati la referendum pe 2 februarie: Alegatorii vor avea de ales intre UE si Rusia

Alegatorii din Gagauzia sunt asteptati sa voteze la referendumul din 2 februarie, unde vor trebui sa opteze intre aderarea RepubliciiMoldova la UE sau apropierea de Uniunea Vamala, dar vor alege si. continuă pe B1

Atena: Bancile grecesti vor avea nevoie, probabil, de noi capitaluri

Bancile elene vor avea nevoie, probabil, de noi capitaluri dupa publicarea testelor de stres, la finele acestei luni, potrivit declaratiilor facute ieri de guvernatorul bancii centrale de la Atena, George Provopoulos.

Bancile din Grecia vor avea probabil nevoie de capital suplimentar

Bancile elene vor avea nevoie de capital suplimentar dupa publicarea rezultatelor unor teste de stres mai tarziu in luna ianuarie, a declarat, joi, guvernatorul bancii centrale, George Provopoulos, citat de Reuters, potrivit Mediafax .

Contractul pentru unitatile 3 si 4 de la centrala nucleara Cernavoda se va parafa in mai. Chinezii vor avea 51% din actiuni - Nicolae Moga (PSD)

Vicepresedintele Senatului Nicolae Moga PSD) a declarat vineri, la Constanta, ca negocierile purtate in prezent de autoritatile romane si chineze privind finalizarea lucrarilor de construire a unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nuclear-Electrica CNE) Cernavoda vor fi finalizate prin incheierea, in luna mai, a unui contract in acest sens, partea chineza investind peste 5 miliarde de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )