Libnet.ro
UNICEF

07:46

Gala FIFA: Care este echipa anului 2015

Hotnews Hotnews,
 Gala FIFA: Care este echipa anului 2015

Opt jucatori din campionatul Spaniei figureaza in cea mai buna echipa a anului 2015, anuntata, luni, la gala Zurich de la FIFA si desemnata dupa voturile a 25. 000 de jucatori din 70 de tari din intreaga lume. continuă pe Hotnews

UEFA: Echipa ideala a anului 2015

UEFA a anuntat, vineri, pe site-ul oficial cum arata echipa ideala a anului 2015 in urma unui sondaj la care au votat iubitorii fotbalului de pe Batranul Continent.

Star Wars: Trezirea fortei este filmul ANULUI in Romania

Star Wars: Trezirea fortei/ Star Wars: Episode VII - The Force Awakens a devenit filmul anului 2015.

Star Wars 7 a devenit filmul anului 2015 in Romania: cati bani au dat romanii pentru a vedea noul capitol al seriei

Razboiul Stelelor: Trezirea fortei/ Star Wars: Episode VII - The Force Awakens a devenit filmul anului 2015 in Romania, dupa ce a inregistrat incasari de aproximativ 2,7 milioane de dolari peste 11,3 milioane de lei) si a fost vizionat de aproape 510. 000 de spectatori.

Radu Mazare, la iCCJ, in dosarul de coruptie in care este acuzat ca a cerut spaga 2 milioane de euro

Fostul edil al municipiului Constanta, Radu Mazare, le-a cerut, luni, magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sa ii fie revocata masura controlului judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru ca a luat mita pentru a acorda avize de constructie. in acelasi dosar, sunt cercetati si deputatul Eduard Martin si omul de afaceri Sorin Strutinsky.

Cu cine au votat romanii la Gala FIFA: iata cum si-au exprimat optiunile capitanii si selectionerii nationalelor

Lionel Messi a fost ales cel mai bun fotbalist al lumii in 2015, iar rezultatul final a aratat ca argentinianul i-a spulberat pe contracandidatii sai, Cristiano Ronaldo si Neymar.

Star Wars, cel mai popular film al anului 2015 in Romania

Dupa doar 20 de zile de la premiera din 18 decembrie 2015, STAR WARS: Trezirea Fortei a devenit filmul anului in Romania. Fara indoiala, cel mai nou episod din Star Wars, a fost cel mai de succes film al anului care a trecut. Toate recordurile inregistrate la nivel global nu aveau cum sa nu se [].

VIDEO Azi se alege si golul anului 2015. Messi poate lua si acest trofeu, dar aici are concurenta serioasa. Vezi golurile

In aceasta seara, la Zurich, se va decerna trofeul Balonul de Aur, atribuit celui mai bun fotbalist din anul 2015, competitie in care Messi pleaca favorit.

VIDEO Cum arata cel mai frumos gol al anului 2015

Trofeul Puskas acordat marcatorului celui mai frumos gol din lume a fost obtinut in 2015 de un brazilian pe nume Wendall Lira. Vedeti mai jos golul marcat de acesta in campionatul Braziliei pentru Goianesia.

DNA: 188 de inculpati au fost condamnati definitiv in dosare de coruptie, la sfarsitul anului 2015

Directia Nationala Anticoruptie informeaza ca 188 de inculpati au fost condamnati definitiv in lunile noiembrie si decembrie 2015 in dosarele instrumentate de DNA.

Marius Sumudica, desemnat cel mai bun antrenor al anului 2015. Hagi, Radoi si Iordanescu au primit si ei distinctii

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica, a fost desemnat cel mai bun tehnician din anul 2015, luand fata unor nume grele in domeniu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )