Libnet.ro
UNICEF

18:45

Galati: Un barbat a fost amendat pentru ca si-a uitat pistolul pe o banca de pe strada

B1 B1,
Galati: Un barbat a fost amendat pentru ca si-a uitat pistolul pe o banca de pe strada

Un barbat de 32 ani din Galati a fost amendat de catre politisti dupa ce si-a uitat pistolul, aflat intr-o borseta, pe o banca de pe strada, potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, citat. continuă pe B1

De ce a fost amendat Dan Diaconescu.

Presedintele CNA, Laura Georgescu, a explicat, ieri, in cadrul audierilor de la comisia de cultura a Camerei, de ce a fost amendat postul DD TV cu 100. 000 de lei. Sefa CNA a invocat abuzul fara precedent petrecut in seara zilei de 18 spre 19 octombrie, cand DDTV a transmis ilegal OTV. Sanctiunea a fost aplicata pentru incalcarea articolului potrivit caruia furnizorii de servicii media audiovizuale au obligatia sa solicite acordul CNA pentru schimbarea structurii programelor. DDTV are .

Vettel, amendat pentru ca s-a bucurat periculos

Vechiul si noul campion mondial Sebastian Vettel a fost amendat dupa cursa din India de catre comisarii FIA pentru bucuria manifestata chiar pe pista de concurs.

Sindicatul Viitorul Mineritului Rosia Montana, AMENDAT pentru cel mai recent protest

Sindicatul Viitorul Mineritului Rosia Montana, organizatorul mitingului de duminica trecuta de sustinere a proiectului minier, a fost amendat cu 2. 000 de lei pentru ca a depasit ora pana la care era autorizat.

Sindicatul Viitorul Mineritului Rosia Montana, amendat pentru cel mai recent protest

Sindicatul Viitorul Mineritului Rosia Montana, organizatorul mitingului de sustinere a proiectului manifestare ce a avut loc duminica trecuta) a fost amendat cu suma de 2. 000 de lei, potrivit surselor de presa.

Chris Brown, noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat pentru agresiune fizica!

Talentatul Chris Brown face ce face si isi creeaza noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat de politia din orasul Washington duminica de dimineata fiind acuzat de agresiune fizica. Se pare ca artistul a fost implicat intr-o altercatie cu un barbat in fata hotelului W din Washington, incidentul avand loc in jurul orei 4:30 .

Transportul in tunelul Marmaray a fost oprit pentru scurt timp, la doar o zi de la inaugurare

Transportul in tunelul feroviar Marmaray, care trece pe sub Stramtoarea Bosfor, a fost intrerupt temporar miercuri, dupa o zi de la ceremonia de inaugurare. Transportul in acest tunel a fost oprit pentru o.

VIDEO. Sebastian Vettel, campion mondial AMENDAT pentru cerculete

Germanul Sebastian Vettel a primit un avertisment, iar echipa Red Bull a fost amendata cu 25. 000 de euro, duminica, dupa Marele Premiu de Formula 1 al Indiei, deoarece pilotul si-a manifestat bucuria dupa.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )