Libnet.ro
UNICEF

01:05

Galatiul a intrat in lumea buna a scriitorilor din Romania

Adevărul Adevărul,
Galatiul a intrat in lumea buna a scriitorilor din Romania

Incepand de joi, 31 octombrie 2013, Uniunea Scriitorilor din Romania - Filiala Iasi are o noua reprezentanta. Pe langa cele din Botosani, Suceava , Vaslui, Piatra Neamt, a fost infiintata reprezentanta Galati-Tecuci. continuă pe Adevărul

Cate datorii neplatite au primariile din Romania si cum alimenteaza ele inflatia. 53 de milioane de euro sunt sumele asumate,iar alte 81 de milioane euro sume in curs de clarificare

Peste 53 de milioane de euro reprezinta arieratele recunoscute de primariile din Romania sume contractate dar neachitate), la care se mai adauga si arieratele aflate in curs de clarificare, adica alte 360 milioane lei peste 81 mil. euro), potrivit datelor de la Finante. Arieratele au reprezentat subiectul unor discutii extrem de tensionate in negocierile cu FMI, in ciuda masurilor luate de autoritatile guvernamentale pentru a le stinge. Ele reprezinta una dintre explicatiile pentru care Romania inregistreaza inflatie ridicata, lantul de intarzieri de plata fiind mai periculos decat deficitele mari, a explicat recent guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. vezi documentul atasat).

Zeci de maidanezi din Romania au ajuns intr-un adapost din Germania

Zeci de maidanezi din Romania au ajuns intr-un adapost din Munchen. Au fost luati de membrii unei organizatii pentru protectia animalelor fara stapan, care se temeau ca cei 31 de caini vor fi eutanasiati.

Noul Google Nexus 5 este deja disponibil in marile magazine online din Romania, la preturi ce pornesc de la 2.100 de lei

Nexus 5, cel mai nou smartphone lansat pe piata pe 31 octombrie de catre Google, este deja disponibil in marile magazine online din Romania, la preturi ce pornesc de la 2. 100 de lei.

Noul Google Nexus 5 este deja disponibil in marile magazine online din Romania, la preturi ce pornesc de la 2.000 de lei

Nexus 5, cel mai nou smartphone lansat pe piata pe 31 octombrie de catre Google, este deja disponibil in marile magazine online din Romania, la preturi ce pornesc de la 2. 100 de lei.

Marea Britanie: ADN de cal, descoperit in conserve de carne de vita provenind din Romania

Un lot de observe de carne de vita feliata, provenind din Romania, a fost retras din doua lanturi de magazine din Marea Britanie dupa ce analizele au confirmat ca produsul contine ADN de cal, relateaza Sky News.

Florin Talpes, seful BitDefender: Exista operatori mari de comunicatii din Romania ale caror infrastructuri au un nivel extrem de scazut de securitate

Exista operatori de comunicatii cu prezenta semnificativa in piata din Romania care au niveluri de securitate extrem de scazute la nivelul infrastructurilor de comunicatii, care pot fi exploatate mai usor in cazul atacurilor cibernetice, a declarat joi Florin Talpes, seful Bitdefender. In acelasi timp, acesta a spus ca sunt si operatori care au niveluri foarte ridicate de securitate, ceea ce arata ca preocuparile difera foarte mult in piata si in ultima instanta lipsa unor standarde de securitate.

Noi planuri pentru viitorul retelei de autostrazi din Romania? Directorul de la Autostrazi: De la Sebes pana la Bors vom da autostrada in concesiune. Coridorulul IV sa-l inchidem prin Brasov, sa-l deschidem spre Moldova

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), Narcis Neaga, a declarat marti, la Bistrita, ca tronsonul Sebes-Bors din autostrada Transilvania va fi, cel mai probabil, concesionat in totalitate, potrivit Agerpres. Neaga a declarat ca in 2014 se vor continua lucrarile la tronsonul Bors - Suplacu de Barcau si ca, cel mai probabil, continuarea pana langa Cluj Napoca tronsonul Suplacu de Barcau - Nadaselu) sa fie construit in concesiune, in timp ce pentru Sebes - Turda ofertele la licitatie se primesc marti. Potrivit lui Neaga intregul traseu de la granita de vest din Bihor si pana la Sebes va fi dat in concesiune, adica o companie va administra autostrada si va percepe taxa. Trebuie sa inchidem Coridorul IV prin Brasov, eventual, daca se poate, si o ramura spre Pitesti. Sa-l inchidem prin Brasov si sa-l deschidem spre Moldova, a declarat Narcis Neaga, in contradictie cu proiectele prioritare pe care le finanteaza UE.

VIDEO. Alerta in toate bancile din Romania. ...

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR: Exista o separatiune puternica intre activitatea obisnuita a bancilor si care este autorizata de BNR si acest serviciu cu casete de valori care nu face parte din sistemul bancar. Este un serviciu comun pentru diferiti clienti care pe buna dreptate vor sa-si tina bijuterii, bani, valori. Unii clienti ai bancilor s-au obisnuit sa-si tina banii sub saltea, iar caseta de valori este o metoda moderna. Unii vor sa-si ascunda banii de fisc, .

Fenomenul CIUDAT care se petrece intr-un oras din Romania. Batranii spun ca va veni o IARNA GREA

Buzoienii parca se pregatesc de venirea primaverii, nu de iarna. Trandafirii plantati in oras au inceput sa infloreasca din pricina temperaturilor neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada a anului. Hor.

The Guardian: Carnea de cal din conservele de vita ar proveni de la Scandia Food din Romania

Carnea de cal ce a fost descoperita in conservele de carne de vita ar proveni de la Scandia Foods din Romania, relateaza The Guardian. Doua lanturi de magazine le-au cerut consumatorilor sa returneze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )