Libnet.ro
UNICEF

09:15

Galatiul, sub ape: din cauza apei de pe carosabil, drumul care leaga Galatiul de Tecuci a fost inchis

Adevărul Adevărul,
Galatiul, sub ape: din cauza apei de pe carosabil, drumul care leaga Galatiul de Tecuci a fost inchis

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera pe DN 25 este intrerupta pe ambele sensuri intre localitatile galatene Vames si Tudor Vladimirescu. continuă pe Adevărul

IMAGINI din INFERN. Cum arata Galatiul sub ape.

Sapte persoane au murit, in urma inudnatiilor din Judetul Galati. Un elicopter survoleaza localitatile Pechea, Slobozia Conachi si Cuza Voda). Peste 500 angajati ai Ministerului Afacerilor Interne pompieri, jandarmi, politisti) actioneaza pentru limitarea efectelor inundatiilor din judetul Galati. CITITI SI: POTOP la Galati: SAPTE persoane au murit, 715 de case afectate, 17 localitati sunt IZOLATE Totodata, in zona respectiva au fost directionate doua elicoptere apartinand Inspectoratului .

Traficul feroviar si rutier intre Barlad si Galati a fost intrerupt din cauza inundatiilor

Traficul feroviar intre localitatile Barlad si Galati a fost intrerupt, relateaza B1 TV. Totoada, din cauza apelor, a fost inchis si Drumul National 25. in urma unei ploi puternice ce s-a abatut asupra.

Vaslui: Peste 400 de copii nu s-au inscris in clasa a IX-a din cauza saraciei. Fenomenul abandonului scolar risca sa creasca exponential

Peste 400 de copii din judetul Vaslui nu s-au inscris in clasa a IX-a, primul an de liceu, din cauza saraciei, iar fenomenul abandonului scolar risca sa creasca exponential din acelasi motiv, scrie Monitorul de Vaslui. La inceputul acestui an scolar, datoriile catre transportatori pentru abonamentele elevilor sunt de 34 miliarde lei vechi, iar fara plata acestor restante, multi tineri nu isi vor mai putea continua studiile. Multi copii, desi dispun de sustinerea materiala a familiei, fac zeci de kilometri pe jos pentru a ajunge la scoala. Numai in judetul Vaslui exista un deficit de cel putin 30 de microbuze scolare, potrivit sursei citate.

O fetita de 8 ani a murit din cauza leziunilor interne, dupa ce a fost maritata cu forta si obligata sa intretina relatii sexuale

O fetita de 8 ani din Yemen a murit, dupa ce a fost maritata cu forta si obligata sa faca sex cu sotul ei, informeaza RTL. be. Rawan a decedat din cauza ranilor interne pe care le-a suferit. Potrivit unei.

Proba costumelor de baie, eliminata de la Miss World 2013 din cauza ostilitatii manifestate de musulmanii radicali

Proba costumelor de baie a fost scoasa din cadrul consursului de frumusete Miss World 2013 ce se va tine in Indonezia, din cauza ostilitatii musulmanilor raadicali din aceasta tara, relateaza LExpress.

G20: Redresarea economica va fi slaba din cauza riscurilor din tarile emergente

Sefii de state si de guverne din G20 au avertizat, la incheierea summitului de la Sankt Petersburg, ca redresarea economiei mondiale va fi slaba din cauza riscurilor legate mai ales de economiile emergente, iar bancile centrale s-au angajat din acest motiv sa modifice politicile monetare cu precautie.

Aproximativ 25 de milioane de europeni sunt amenintati de saracie din cauza masurilor de austeritate

Aproximativ 25 de milioane de europeni risca sa ajunga sub pragul saraciei pana in 2025, daca liderii lor mentin actualele politic de austeritate, a avertizat, joi, Oxfam, informeaza AFP, citata de.

Banii circula greu in farma: 40 mil. $ sunt blocate din cauza intarzierilor la plata

Marile companii din domeniul farmaceutic au sume estimate intre 20 si 40 de milioane de dolari blocate inutil in procesele de gestionare a fluxului de numerar, echivaland cu un procent situat intre 3,6% si 7,1% din vanzarile lor totale, conform.

Sectia de ginecologie de la maternitatea din Calinesti, inchisa temporar din cauza mai multor acuzatii de malpraxis

Sectia de ginecologie de la maternitatea din Calinesti, judetul Arges, a fost inchisa temporar, din cauza mai multor acuzatii de malpraxis, a anuntat directorul medical al unitatii. Ultimul caz este al unui.

Vom pierde 2,5 miliarde de euro din PIB din cauza pretului de achizitie al cerealelor

Tara noastra va pierde 2,5 miliarde de euro din PIB anul acesta, din cauza proastei functionari a pietei cerealelor, sustine Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli LAPAR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )