Libnet.ro
UNICEF

08:30

GALERIE FOTO Miss World Romania 2014, o viitoare doctorita care iubeste cainii comunitari

Adevărul Adevărul,
GALERIE FOTO Miss World Romania 2014, o viitoare doctorita care iubeste cainii comunitari

Bianca Fanu, o tanara de 25 de ani din Timisoara, a castigat concursul Miss World Romania 2014 si ne va reprezenta in competitia internationala care va avea loc la Londra, in decembrie. continuă pe Adevărul

Miss World Romania 2014, o viitoare doctorita care iubeste cainii comunitari

Bianca Fanu, o tanara de 25 de ani din Timisoara, a castigat concursul Miss World Romania 2014 si ne va reprezenta in competitia internationala care va avea loc la Londra, in decembrie.

FOTO. Bianca Fanu va reprezenta Romania la Miss World 2014

Tanara Bianca Fanu, in varsta de 25 de ani, va reprezenta Romania la Miss World 2014, cea mai importanta competitie internationala de frumusete din lume, care va avea loc la Londra, intre 19 noiembrie si 15 decembrie, informeaza Mediafax.

FOTO Miss Transilvania 2014. 18 tinere au concurat pentru premiul cel mare: un inel cu diamant in valoare de 8.000 de lei

Cele mai frumoase fete din Transilvania au concurat, la Oradea, pentru titlul de Miss Transilvania. Atent monitorizate de juriul vigilent, concurentele au avut de trecut peste patru probe de foc, probe la finalul carora a fost desemnata cea mai frumoasa fata din Transilvania.

GALERIE FOTO Vedetele aduc un ultim omagiu designerului Oscar de la Renta, gentlemanul industriei de moda

Moartea celebrului designer dominican Oscar de la Renta a zguduit, luni seara, lumea modei, dar si industria de divertisment. Numeroase vedete, printre care cantaretele Taylor Swift si Gloria Estefan, supermodelul Naomi Campbell, actritele Zoe Saldana si Alyssa Milano, au postat mesaje emotionante pe retelele sociale, aducandu-i un ultim omagiu regretatului creator de moda, decedat luni, la varsta de 82 de ani.

GALERIE FOTO Topul celor mai enervante selfie-uri din toate timpurile

Un selfie care o prezinta pe cantareata americana Beyonce in timpul unei vizite private la Muzeul Luvru din Paris conduce un clasament al celor mai iritante astfel de autoportrete digitale, realizat de publicatia britanica The Telegraph.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )