Libnet.ro
UNICEF

17:00

GALERIE FOTO. Povestea primei femei manechin din lume

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Povestea primei femei manechin din lume

Primul model profesionist din lume, Simone Micheline Bodin, cunoscuta cu numele Bettina Graziani, a murit, luni, la varsta de 89 de ani. Cariera Bettinei a fost diferita fata de cea a modelelor profesioniste de astazi. Viata ei a fost la fel de plina de eleganta, rafinament si mister ca pozele in care a aparut si ca prezentarile de moda la care a participat, informeaza vanityfair. com. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Nou trend pe Internet: Quokka Selfie

Pozele selfie cu animalul Quokka ale unor turisti au devenit virale pe reteaua de socializare Instagram. Amator de selfie, Quokka este foarte prietenos cu oamenii si este considerat cel mai vesel animal din lume.

FOTO: Cele mai FRUMOASE POLITISTE din ROMANIA zguduie Internetul. Imaginile care i-au ULUIT pe straini

Multi barbati sunt de parere ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar politistele din Romania nu par sa faca exceptie.

Vedetele au celebrat cele mai iconice si influente femei din lume, la Bucuresti

Sase din cele mai iconice si influente femei din istorie au reprezentat tema unui eveniment organizat joi seara la The Grand-JW Marriott din Bucuresti, manifestare la care au luat parte mai multe vedete din showbiz.

TOP 20 Cei mai bogati fotbalisti din lume. Cine se lupta cu Ronaldo (FOTO)

Cei mai bogati fotbalisti din lume, cu zeci sau chiar sute de milioane de euro in conturi, sunt totodata starurile celor mai puternice cluburi ale Europei. Daca pana in 2013, topul era condus de britanicul David Beckham, in ultimii doi ani locul sau a fost luat de un alt galactic.

Fabulos! Top 12 cele mai cool hoteluri de gheata din lume!

O escapada la un hotel de gheata poate fi o experienta extrem de romantica si inedita. In caz ca te gandesti sa o incerci, iata locatiile pe care trebuie sa le ai in vedere, cele mai frumoase hoteluri de gheata din lume! .

TOP 2015: cele mai frumoase plaje din lume

Cand ne gandim la plaja ne imaginam nisipuri albe, ape albastre, imagini spectaculoase si un sentiment puternic de pace si libertate. TripAdvisor a realizat un top al celor mai frumoase plaje din lume, pentru o experienta incredibila.

Topul celor mai bogati fotbalisti din lume: Cristiano Ronaldo se afla pe primul loc cu o avere de 210 milioane de euro

Jurnalistii de la goal. com au realizat un top al celor mai bogati fotbalisti din lume. Topul este condus de Cristiano Ronaldo cu o avere de 210 milioane de euro. Vedeta celor de la Real Madrid este urmata de Lionel.

Mesaje de 8 martie de la tinerii bucuresteni pentru Ziua Mamei (GALERIE FOTO)

Mesaje de 8 Martie. Din anul 2010, in data de 8 martie se sarbatoreste oficial Ziua Mamei. Cativa tineri din Bucuresti au acceptat sa impartaseasca cu ziarul Romania Libera mesajele personale dedicate mamelor lor.

GALERIE FOTO. Cum arata Pitestiul de odinioara

Pitestiul este una dintre cele mai vechi asezari umane din Romania. Pitestiul este resedinta si cel mai mare oras al judetului Arges. Localitatea are statutul de municipiu si renumele de Orasul lalelelor, aici fiind gazduit anual un important festival intitulat Simfonia Lalelelor.

GALERIE FOTO: Vezi cum arata prima boxa audio cu care poti vorbi despre ce vrei

Sony BSP60 este primul speaker din generatia smart. Vorbim de un dispozitiv cu tehnologie NFC, bluetooth 4. 0 si comenzi vocale. Practic poti vorbi cu device-ul sa schimbe anumite piese, sau sa redea la modul repeate o alta melodie, potrivit engadget. com .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )