Libnet.ro
UNICEF

05:30

Roland Garros: Ana Bogdan a acces in ultimul tur al calificarilor

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Ana Bogdan a acces in ultimul tur al calificarilor

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 106 WTA, a acces, joi, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Ana Bogdan, in ultimul tur al calificarilor

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 106 WTA, a ajuns in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Ana Bogdan a invins-o pe Alexandra Dulgheru in primul tur al calificarilor

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 106 WTA, a acces, marti, in turul doi al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, trecand in runda inaugurala de Alexandra Dulgheru, numarul 511 mondial.

Roland Garros: Marius Copil a acces in turul trei al calificarilor

Tenismanul Marius Copil, locul 93 ATP, a acces, miercuri, in turul trei al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, informeaza News. ro. Copil l-a invins pe Ilya Ivashka din Belarus, locul 199 ATP, scor 6-2, 6-2.

Ana Bogdan s-a calificat in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Ana Bogdan, locul 106 WTA, a acces in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Ana Bogdan accede in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Ana Bogdan s-a calificat, joi, in turul trei al calificarilor de la Roland Garros, la o victorie distanta de tabloul principal.

Corespondenta speciala de la Roland Garros. Marius Copil a trecut de primul tur al calificarilor

Marius Copil, cap de serie nr. 1 al calificarilor de la Roland Garros, a trecut nu fara efort de primul tur, dupa o ora si 23 de minute de joc.

Marius Copil la un pas de calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

Jucatorul Marius Copil s-a calificat fara probleme, miercuri, in ultimul tur al calificarilor turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Ana Bogdan a invins-o pe Alexandra Dulgheru in primul tur al calificarilor de la Roland Garros

Ana Bogdan a transat in favoarea ei duelul romanesc din primul tur al calificarilor de la Roland Garros, reusind sa treaca mai departe.

Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru, adversare in primul tur al calificarilor la Roland Garros

Jucatoarele Ana Bogdan, locul 106 WTA, si Alexandra Dulgheru, numarul 511 mondial, vor fi adversare in primul tur al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru sunt adversare in primul tur al calificarilor la Roland Garros

Jucatoarele romane de tenis Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru vor fi adversare, marti, in runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )