Libnet.ro
UNICEF

23:45

GALERIE FOTO VIDEO. Primul aeroport din Europa construit pe o insula artificiala

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO VIDEO. Primul aeroport din Europa construit pe o insula artificiala

La sfarsitul saptamanii trecute, Turcia a inaugurat primul aeroport din Europa construit pe o insula artificiala. Aeroportul Ordu Giresun OGU / LTCB) este situat la jumatatea distantei dintre orasele Ordu si Giresun si este al optulea aeroport din lume construit pe o insula artificiala si al 52-lea din Turcia, tara care vrea sa aiba 60 de aeroporturi pana in 2023 . continuă pe România Liberă

Turcia: Primul aeroport din Europa construit pe o insula artificiala a fost inaugurat

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a inaugurat pe 22 mai aeroportul Ordu Giresun, primul din Europa construit pe o insula artificiala, informeaza aeronews. ro. Ordu Giresun este situat la jumatatea.

GALERIE FOTO. Instantanee FABULOASE din Timisoara veche

Pe 16 decembrie 1989 la Timisoara s-a inceput revolutia care avea sa duca la inlaturarea lui Nicolae Ceausescu si a regimului comunist din Romania. Pe 20 decembrie 1989, Timisoara a fost declarata primul oras din Romania liber de comunism, in urma unor confruntari sangeroase soldate cu peste 1000 de morti si alte cateva mii de raniti.

Am vazut primul episod din Supergirl ca sa nu trebuiasca sa o faceti voi

Serialele si filmele inspirate de benzile desenate au cucerit televizoarele si marile ecrane in ultimii ani. Nu e de mirare ca majoritatea posturilor de televiziune din SUA trag tare sa ofere astfel de seriale. Supergirl este creatia CBS, iar pilotul serialului a ajuns pe site-urile de torrente. Mereu am fost un fan al DC Comics. [] Am vazut primul episod din Supergirl ca sa nu trebuiasca sa o faceti voi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Burgerfest, primul festival din Romania dedicat burgerilor, se deschide in acest week-end

Burgerfest, primul festial din Romania dedicat burgerilor, se va deschide vineri, pe 22 mai, la Arena Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17:00.

Cele mai frumoase restaurante din Europa. Romania are doua localuri

Foarte multa opulenta, culori puternice, stralucire, noutate. Sau, dimpotriva, minimalism, alb, negru, simplitate, vintage. Acestea sunt doar cateva dintre cuvintele care descriu printre cele mai bune restaurante ca design interior din Europa, conform.

FOTO VIDEO Un militar de la Fortele Navale a postat o poza cu iubita pe Facebook si melodia Alaturi de ingeri, apoi s-a spanzurat

Un tanar din Mangalia si-a pus capat zilelor din pricina unei iubiri neimplinite. Barbatul de 26 ani a fost gasit spanzurat de creanga unui copac din oras. Eforturile medicilor de a-l salva au fost zadarnice. Era militar activ la Fortele Navale, iar fata la care visa avea 17 ani.

Jaguar Land Rover analizeaza patru tari din Europa de Est pentru a deschide o uzina auto. Romania NU este printre ele

Jaguar Land Rover, companie detinuta de grupul indian Tata, este aproape de alegerea unui loc pentru o uzina in Europa de Est, in carti fiind Ungaria, Polonia, Slovacia si Cehia, scrie Financial Times. JLR va produce un numar record de 500. 000 de masini anul acesta, iar noua uzina ar putea avea o capacitate de 250. 000 unitati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,327 seconds )