Libnet.ro
UNICEF

10:16

Garajul cu BOLIZI DE LUX al Simonei Halep: Nu una, nu doua... CINCI (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Garajul cu BOLIZI DE LUX al Simonei Halep: Nu una, nu doua... CINCI (GALERIE FOTO)

Una dintre cele mai valoroase tenismene a momentului are o pasiune inraita pentru masini. in garajul Simonei Halep se gasesc 5 bolizi de lux, de sute de mii de euro: un Porsche 911 Carrera S, un Porsche. continuă pe B1

Colectia de masini de lux a Simonei Halep

Simona Halep este pasionata de masini de lux si are in colectie cateva modele impresionante. Iata cu ce bolizi se poate lauda renumita tenismena ce a jucat in weekend in finala Roland Garros.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a pierdut a doua finala de la Roland Garros. Ce mesaj a avut ea pentru stafful sau si pentru letona Ostapenko

Simona Halep a pierdut a doua finala la Roland Garros, dupa cea din 2014, fiind invinsa de letona Jelena Ostapenko.

Darren Cahill, mandru de atitudinea Simonei Halep dupa finala French Open

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, i-a transmis, luni, un mesaj incurajator elevei salei, in care ii spune ca, din tot cea a realizat in doua luni, titlu la Madrid si finale la Roma si Roland Garros, este cel mai mandru de atitudinea ei dupa infrangerea din ultimul act al French Open, potrivit news. ro.

Finala Simonei Halep si falimentul fotbalului |OPINIE

Milioane de romani au suferit de doua ori intr-o zi: pentru infrangerea Simonei Halep in finala de la Roland Garros si pentru falimentul echipei nationale de fotbal. A fost Sambata Patimilor, desi putea fi o zi memorabila pentru sportul romanesc. Oare chiar putea?! .

Mesajul tatalui Simonei Halep pentru sustinatorii tenismenei: isi va reveni si va face o mare bucurie tenisului romanesc

Managerul si tatal Simonei Halep, Stere Halep, a declarat, dupa infrangerea fiicei sale in finala de la Roland Garros, ca sportiva isi va regasi echilibrul interior si va reveni pe teren, unde va continua lupta.

Darren Cahill, prima reactie dupa esecul Simonei Halep la Roland Garros: Vor urma zile grele!

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit primele declaratii dupa ce eleva sa a pierdut finala de la Roland Garros in fata Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. Din perspectiva noastra,.

Fosti mari campioni de tenis, dezamagiti de prestatia Simonei Halep, la Roland Garros. Mats Wilander: N-ai cum sa pierzi un astfel de meci

Infrangerea Simonei Halep, la Roland Garros, nu a fost numai o lovitura pentru romanca, ci si pentru sustinatorii ei. Prestatia sa a fost comentata de fottii mari campioni de tenis: Martina Navratilova si Matis Wilander.

VIDEO Fata mai putin stiuta a Jelenei Ostapenko. Trei gesturi incalificabile facute de adversara Simonei Halep

Toata lumea o lauda pe Jelena Ostapenko, adversara de azi a Simonei Halep, dar multi uita gesturile lipsite de fair-play pe care aceasta le-a facut in competitii.

Moment scandalos inainte de finala Simonei Halep de la Roland Garros. Cum a fost jignita Halep

La conferinta de presa de dinaintea finalei cu Jelena Ostapenko, Simona Halep a avut parte de o un moment stanjenitor, scrie gsp. ro. Dupa ce Halep a vorbit despre traditia.

Cuvinte mari la adresa Simonei Halep: Peste orice face cu racheta, onestitatea este calitatea ei cea mai puternica

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Roland Garros, dar ecourile meciului castigat de Jelena Ostapenko nu s-au stins inca.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )