Libnet.ro
UNICEF

20:45

Garden Party la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Regalitatii: peste 6.000 de invitati sunt asteptati la eveniment

B1 B1,
Garden Party la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Regalitatii: peste 6.000 de invitati sunt asteptati la eveniment

Peste 6. 000 de invitatti sunt asteptati duminica la Garden Party, petrecere sustinuta da Palatul Elisabeta cu ocazia Zilei Regalitatii, scrie Digi 24. La eveniment vor participa Principesa Margareta,. continuă pe B1

Ziua Regalitatii, sarbatorita la Palatul Elisabeta. Imagini de la eveniment, difuzate in emisiunea Secvential

Adrian Ursu a prezentat in emisiunea Secvential imagini de la evenimentul organizat de Familia Regala la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Regalitatii. Camera Deputatilor a decis, in luna aprilie, ca 10 mai .

Klaus Iohannis, discurs la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Europei: Putine zile sunt incarcate, in egala masura, de evenimente dureroase in istorie, dar si de speranta. 9 mai este o asemenea zi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Europei. Putine zile din calendar au darul de a vorbi, deopotriva, despre trecut, prezent si viitor. Putine zile sunt.

Ziua Regalitatii in Capitala: Un maraton, un semimaraton si un cros vor avea loc duminica, cu startul si sosirea la Palatul Elisabeta

Un maraton pe distanta de 42 de kilometri, un semimaraton de 21 de kilometri si un cros de 10,5 kilometri au loc duminica, in Capitala, cu startul si sosirea la Palatul Elisabeta, competitiile fiind organizate pentru a marca Ziua Regalitatii - 10 mai.

Palatul Cotroceni: Victor Ponta, Robert Cazanciuc, Ioan Rus, Emil Constantinescu, Eugen Teodorovici si Nicolae Banicioiu, la receptia oferita cu ocazia Zilei Europei

La Palatul Cotroceni are loc, sambata, de 9 mai, o receptie oferita cu ocazia Zilei Europei, informeaza cu B1 TV. La recetie au ajuns deja premierul Victor Ponta, Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )