Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un gardian de la Penitenciarul Jilava, retinut pentru trafic de droguri

B1 B1,
Un gardian de la Penitenciarul Jilava, retinut pentru trafic de droguri

Perchezitii la Penitenciarul Jilava. Un gardian a fost retinut pentru trafic de droguri. Potrivit procurorilor DIICOT, acesta a introdus in penitenciar inca din luna august, heroina si telefoane mobile, pentru. continuă pe B1

DNA: Avocatul Dan Balanescu, retinut pentru trafic de influenta

Dan Balanescu, avocat in cadrul Baroului Mehedinti si Ionut Valentin Chiriac, agent de politie la Biroul Politiei Rutiere Drobeta Turnu Severin au fost retinuti, ieri, pentru trafic de influenta, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Afaceristul turc Kurt Abdulaziz, retinut pentru trafic de influenta, in dosarul evaziunii ...

Cetateanul turc Kurt Abdulaziz, este cercetat pentru trafic de influenta de procurorii DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la o persoana pentru a interveni pe langa magistrati in cercetarea unui dosar. Din ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori a rezultat ca, in perioada octombrie - noiembrie 2013, in mod repetat, inculpatul Kurt Abdulaziz a pretins de la o persoana suma de 250. 000 de euro, lasand sa se inteleaga ca ar avea .

Afacerist turc, retinut pentru trafic de influenta, in dosarul evaziunii de 70 de milioane ...

Omul de afaceri Kurt Abdulaziz, este cercetat pentru trafic de influenta de procurorii DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la o persoana pentru a interveni pe langa magistrati in cercetarea unui dosar. Citeste si: Dosarul Mafia carnii. Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale Din ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori a rezultat ca, in perioada octombrie - noiembrie 2013, in mod repetat, inculpatul Kurt Abdulaziz a .

Controale la Penitenciarul Jilava. Cinci persoane au fost retinute pentru trafic de droguri, luare si dare de mita

Mai multe perchezitii au avut loc marti la Penitenciarul Jilava Bucuresti pentru prinderea unor persoane suspecte trafic de droguri de mare risc, luare si dare de mita. De asemenea, sunt cautat si persoane care ar fi introdus bunuri si obiecte interzise. Cinci persoane au fost retinute.

Om de afaceri turc, retinut pentru trafic de influenta in dosarul evaziunii

Un om de afaceri turc a fost retinut, miercuri, de catre procurorii DNA pentru trafic de influenta, in dosarul evaziunii, potrivit unui comunicat al institutiei. Din ordonanta de punere in miscare a.

Droguri ascunse in telefoane, la Penitenciarul Jilava. Un subofiter este cercetat in acest caz.

Un control in Penitenciarul Jilava si la Spitalul Penitenciar Jilava, organizat de procurorii si politistii de la combaterea criminalitatii organizate, a scos la iveala o metoda inedita de introducere a drogurilor in spatiile de detentie. Telefoane mobile in care era ascunsa heroina au ajuns la detinuti, prin intermediul unui subofiter angajat la Spitalul Penitenciar Jilava. Perchezitiile au fost facute in cursul zilei de marti. Potrivit procurorilor DIICOT, in perioada august 2013 - .

Perchezitii la Penitenciarul Jilava: Sunt vizati angajati care introduceau in inchisoare heroina, ascunsa in telefoane mobile

Procurorii DIICOTefectueaza perchezitii, miercuri dimineata, la Penitenciarul Jilava. Anchetatorii au depistat o metoda inedita de introducere a drogurilor in celulele condamnatilor. Astfel, 3 angajati ai.

Perchezitii la Penitenciarul Jilava: Sunt vizati angajati care introduceau in inchisoare heroina ascunsa in telefoane mobile

Procurorii DIICOTefectueaza perchezitii, miercuri dimineata, la Penitenciarul Jilava. Anchetatorii au depistat o metoda inedita de introducere a drogurilor in celulele condamnatilor. Astfel, 3 angajati ai.

Retinuti pentru trafic de droguri

Doi baimareni au ajuns dupa gratii, dupa ce procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Maramures au aratat ca acestia ar fi cumparat, in repetate randuri, diferite cantitati de droguri de risc.

DNA: Director APIA Satu Mare, retinut pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea efectueaza acte de urmarire penala fata de Viorel Pintea, director la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Satu Mare, acuzat de luare de mita in forma continuata, fiind retinut pentru 24 de ore, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )