Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gavroche de Romania: Ce-a ajuns COPILUL SIMBOL al Revolutiei romane si cum vede acum situatia tarii. Ramanem cu HOTII si cu ciurucurile (FOTO)

B1 B1,
Gavroche de Romania: Ce-a ajuns COPILUL SIMBOL al Revolutiei romane si cum vede acum situatia tarii. Ramanem cu HOTII si cu ciurucurile (FOTO)

A devenit cunoscut in toata lumea cand a aparut pe coperta revistei franceze Paris Match, din 4 ianuarie 1990. Florin Vieru, fiul unei familii cu 10 copii, orfan de tata, avea pe atunci. continuă pe B1

Gavroche de Romania: Ce-a ajuns COPILUL SIMBOL al Revolutiei romane si cum vede acum situatia tarii. Ramanem cu HOTII si cu ciurucurile. (FOTO)

A devenit cunoscut in toata lumea cand a aparut pe coperta revistei franceze Paris Match, din 4 ianuarie 1990. Florin Vieru, fiul unei familii cu 10 copii, orfan de tata, avea pe atunci 12 an.

FOTO Manifestarile dedicate Zilei Revolutiei Romane de la 1989, la Targoviste

Autoritatile judetene si locale au participat astazi, 22 decembrie 2017, la manifestarile dedicate Zilei Revolutiei Romane de la 1989, un eveniment semnificativ al istoriei moderne a Romaniei.

Klaus Iohannis: Apararea idealurilor Revolutiei Romane inseamna apararea institutiilor statului de drept, apararea valorilor libertatii si democratiei, precum si respectul pentru cetatean

Presedintele Klaus Iohannis a postat, joi dimineata, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care arata ca Apararea idealurilor Revolutiei Romane inseamna apararea institutiilor statului de drept, apararea valorilor libertatii si democratiei, precum si respectul pentru cetatean. Klaus Iohannis aminteste ca In 1989, romanii au cerut in strada Jos comunismul! si ca Astazi se aude din nou acest strigat, adaugand ca Este semnalul hotarat dat acelor politicieni care dovedesc in aceste zile ca nu vor sa se desprinda de metehnele trecutului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )