Libnet.ro
UNICEF

07:46

Gaz Metan ramane in subsolul clasamentului, dupa remiza alba in fata Petrolului

Online Sport Online Sport,
Gaz Metan ramane in subsolul clasamentului, dupa remiza alba in fata Petrolului

Gaz Metan si Petrolul Ploiesti s-au anihilat reciproc intr-una din partidele cu implicatii in lupta pentru salvarea de la retrogradare din Liga 1. Gaz Metan-Petrolul s-a incheiat nedecis, scor 0-0, in pofida faptului ca oaspetii au beneficiat de o lovitura de pedeapsa. Mai mult, lupii galbeni au evoluat in inferioritate numerica din minutul 70, dupa eliminarea lui Kronaveter. continuă pe Online Sport

Steaua, ASA Targu-Mures, Viitorul, Pandurii, Botosani, Gaz Metan si CSMS Iasi au primit licenta UEFA

Gruparile Steaua, ASA Targu-Mures, Viitorul, Pandurii Targu-Jiu, FC Botosani, Gaz Metan Medias si CSMS Iasi au primit licenta UEFA la Comisia de Fond, care le da dreptul sa participe in editia viitoare a cupelor europene.

Dan Matei si-a dat demisia din functia de antrenor al echipei Gaz Metan Medias

Antrenorul Dan Matei a demisionat, joi, din functia de antrenor principal al echipei Gaz Metan Medias, post pe care il ocupa din decembrie 2014. Nu sunt un las, nu imi este frica, am stiut la ce ma inham cand.

inca o schimbare de antrenor in Liga I: Dan Matei a plecat de la Gaz Metan!

Dan Matei a demisionat, azi, din functia de antrenor principal al echipei Gaz Metan Medias, el anuntand ca doreste sa produca un soc la echipa intr-un moment in care mai sunt totusi sanse pentru salvarea de la retrogradare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )