Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gaz Metan o umileste pe Dinamo cu un 4-0 istoric

Online Sport Online Sport,
Gaz Metan o umileste pe Dinamo cu un 4-0 istoric

Gaz Metan Medias, echipa care n-a mai pierdut de 11 meciuri in Liga 1, a surclasat-o pe Dinamo, cu 4-0, dupa ce cainii tocmai castigasera la mijlocul saptamanii trecute marele derby cu Steaua. continuă pe Online Sport

Gaz Metan o umileste pe Dinamo cu un 4-0 istoric

Gaz Metan Medias, echipa care n-a mai pierdut de 12 meciuri in Liga 1, a surclasat-o pe Dinamo, cu 4-0, dupa ce cainii tocmai castigasera la mijlocul saptamanii trecute marele derby cu Steaua.

Pustai asteapta mai multa atentie pentru Gaz Metan, echipa care a invins Steaua si Dinamo

Cristi Pustai a declarat ca dupa victoria categorica obtinuta in fata lui Dinamo, cu 4-0, si de seria de 12 meciuri fara infrangere, Gaz Metan Medias merita sa fie in centrul atentiei in Liga 1.

Dinamo a fost invinsa de Gaz Metan, scor 4-0! Primul gol al Gazului a fost marcat dintr-un penalty acordat eronat

Formatia Dinamo a fost invinsa de echipa Gaz Metan Medias, scor 4-0, in ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii I, in care Mircea Axente si Azdren Lullaku au marcat de doua ori. Primul gol al echipei ardelene a fost marcat dintr-un penalty acordat eronat de arbitrul Alexandru Tudor.

Andone dupa 0-4 cu Gaz Metan: Un rezultat rusinos

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a catalogat drept rusinos rezultat meciului cu Gaz Metan Medias din etapa a 19-a a Ligii 1, dar a subliniat si erorile de arbitraj ale lui Alexandru Tudor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )