Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pustai asteapta mai multa atentie pentru Gaz Metan, echipa care a invins Steaua si Dinamo

Online Sport Online Sport,
Pustai asteapta mai multa atentie pentru Gaz Metan, echipa care a invins Steaua si Dinamo

Cristi Pustai a declarat ca dupa victoria categorica obtinuta in fata lui Dinamo, cu 4-0, si de seria de 12 meciuri fara infrangere, Gaz Metan Medias merita sa fie in centrul atentiei in Liga 1. continuă pe Online Sport

Gaz Metan o umileste pe Dinamo cu un 4-0 istoric

Gaz Metan Medias, echipa care n-a mai pierdut de 11 meciuri in Liga 1, a surclasat-o pe Dinamo, cu 4-0, dupa ce cainii tocmai castigasera la mijlocul saptamanii trecute marele derby cu Steaua.

Gaz Metan o umileste pe Dinamo cu un 4-0 istoric

Gaz Metan Medias, echipa care n-a mai pierdut de 12 meciuri in Liga 1, a surclasat-o pe Dinamo, cu 4-0, dupa ce cainii tocmai castigasera la mijlocul saptamanii trecute marele derby cu Steaua.

Andone dupa 0-4 cu Gaz Metan: Un rezultat rusinos

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a catalogat drept rusinos rezultat meciului cu Gaz Metan Medias din etapa a 19-a a Ligii 1, dar a subliniat si erorile de arbitraj ale lui Alexandru Tudor.

Dinamo a fost invinsa de Gaz Metan, scor 4-0! Primul gol al Gazului a fost marcat dintr-un penalty acordat eronat

Formatia Dinamo a fost invinsa de echipa Gaz Metan Medias, scor 4-0, in ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii I, in care Mircea Axente si Azdren Lullaku au marcat de doua ori. Primul gol al echipei ardelene a fost marcat dintr-un penalty acordat eronat de arbitrul Alexandru Tudor.

Cele mai utilizate hashtaguri pentru moda pe Instagram in 2016

Luati notite daca vreti sa cresteti numarul urmaritorilor pe contul vostru. Acestea sunt cele mai utilizate 10 hashtaguri pentru moda pe Instagram in acest an .

Ronaldinho ar putea juca mai multe meciuri pentru Chapecoense, echipa decimata dupa accidentul aviatic din Columbia

Brazilianul Ronaldinho, in prezent fara contract, ar putea juca mai multe meciuri pentru formatia Chapecoense, ramasa fara jucatori dupa accidentul aviatic din Columbia, sustine News. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )