Libnet.ro
UNICEF

06:45

Gazprom ameninta Ucraina ca OPRESTE livrarile de gaze, din cauza DATORIILOR

Antena3 Antena3,
Gazprom ameninta Ucraina ca OPRESTE livrarile de gaze, din cauza DATORIILOR

Grupul rus Gazprom a avertizat vineri Ucraina ca va opri livrarile de gaze din cauza unei datorii neplatite de 1,89 miliarde de dolari, asa cum s-a intamplat si in 2009, cand a fost perturbata aprovizionarea. continuă pe Antena3

Gazprom ameninta Ucraina ca opreste livrarea de gaze.

Ucraina nu si-a onorat factura pentru gazele naturale livrate in luna februarie, astfel ca grupul rus Gazprom a lasat sa se inteleaga ca ar putea suspenda livrarile de gaze naturale destinate Ucrainei, asa cum a mai facut si in 2009 cand a fost perturbata aprovizionarea mai multor tari europene, transmit AFP si Reuters, conform Agerpres. Astazi, 7 martie era termenul limita pentru plata gazelor naturale livrate Ucrainei in luna februarie. Gazprom nu a primit banii. Incluzand reducerea de pret .

Seful Gazprom avertizeaza Ucraina: Creste datoria la gaze!.

Seful Gazprom a declarat miercuri ca datoria Ucrainei la facturile pentru gaze a crescut cu 440 de milioane de dolari, la 2 miliarde de dolari, anunta RIA Novosti. Alexei Miller a spus ca Ucraina a platit 10 milioane de dolari din datoria de 1,53 de miliarde de dolari, acumulata anterior, dar ca arieratele ar putea creste din nou, vineri, pe seama livrarilor februarie. Compania rusa Gazprom a anuntat anterior ca va anula, din aprilie, tarifele preferentiale la gaze pentru Ucraina. Rusia a .

Aprovizionarea Europei cu gaze nu a suferit din cauza Ucrainei

Furnizarea si tranzitul gazelor rusesti catre statele europene nu au avut de suferit din cauza situatiei tensionate din Ucraina, ne-a declarat, ieri, un purtator de cuvant al comisarului european pentru energie, Gunther Oettinger.

O jurnalista a demisionat in direct, din cauza situatiei din Ucraina

Liz Wahl, o prezentatoare a postului de televiziune Russia Today, finantat Moscova, si-a dat demisia in direct din cauza razboiului rece dintre Rusia si Ucraina. Femeia si-a argumentat decizia spunand ca nu.

Liga 1: Corona Brasov, penalizata cu patru puncte din cauza datoriilor

Comisia de Disciplina a FRF a hotarat, joi, sa depuncteze una din formatiile din Liga 1, Corona Brasov ramanand fara patru puncte din cauza unei datorii.

Zeci de brasoveni nu pot sa iasa la pensie, din cauza unor adeverinte emise gresit

Zeci de brasoveni nu pot iesi la pensie din cauza unor adeverinte de la vechile fabrici si uzine din judet care au fost emise gresit. Pentru unii oameni, principala problema ar fi ca trebuie sa bata sute de.

Abu Dhabi: Toate zborurile au fost suspendate din cauza cetii dense.

Toate zborurile cu destinatia si cu plecare din Abu Dhabi au fost suspendate joi dimineata din cauza cetii dense, a anuntat compania aeriana nationala din Emiratele Arabe Unite, Etihad, informaza Mediafax. Toate zborurile cu destinatia Abu Dhabi au fost redirectionate spre alte aeroporturi din regiune, precizeaza compania intr-un comunicat. Ceata densa acopera regiunea Abu Dhabi, iar operatiunile vor fi reluate cand vor permite conditiile meteorologice, a adaugat compania nationala din .

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Observatorii OSCE au fost blocati din nou sa intre in Crimeea / Gazprom ameninta Ucraina ca va inceta furnizarea gazelor

Criza din Ucraina continua, dupa ce puterile occidentale au adoptat o serie de sanctiuni prin care sa puna presiune pe Moscova. La Bruxelles, liderii UE au decis sanctiuni politice si suspendarea negocierilor cu Rusia privind acordul de vize, iar Casa Alba a anuntat ca adopta sanctiuni si restrictii de viza impotriva unor persoane si entitati responsabile de punerea in pericol a suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucraine. Totul in timp ce in Crimeea observatorii OSCE au fost blocati de persoane inarmate, iar parlamentul regional a decis un referendum pentru alipirea la Rusia. In acelasi timp, fortele americane au anuntat ca trimit avioane de vanatoare in Polonia si Lituania, iar in portul Constanta va ajunge distrugatorul USS Truxtun. ---Ora 20. 45 Fortele aeriene din Turcia au trimis in aer sase avioane de vanatoare F-16 dupa ce un avion de recunoastere rus a zburat de-a lungul coastelor sale de la Marea Neagra, a informat armata turca vineri. Ora 17:45 Apar noi informatii cum ca Flota Rusa ar mai fi scufundat o nava proprie la intrarea in lacum Donuzlav in incercarea de a bloca navele ucrainene sa intre in Marea Neagra. Vezi imagini. Ora 16:30 Gigantul rus Gazprom a amenintat, din nou, ca va inceta exporturile de gaze catre Ucraina din cauza datoriilor foarte mariOra 15:55 Observatorii OSCE au fost impiedicati pentru a doua oara sa intre in Crimeea.

Producatorii de gaze din SUA vor sa exporte in Europa, pentru a reduce dependenta aliatilor de Rusia

Interventia militara a Rusiei in Ucraina reprezinta un motiv in plus pentru relaxarea restrictiilor asupra exporturilor de gaze naturale din SUA, care ar reduce dependenta Europei de gazele rusesti. Vorbim.

Militarii rusi din Transnistria, in alerta de razboi din cauza crizei din Ucraina: Au primit munitie de lupta si veste antiglont

Militarii rusi din Transnistria se afla in alerta de razboi din cauza situatiei din Ucraina, potrivit Jurnal de Chisinau. Mai mult, se pare ca fortele Rusiei din zona au primit veste antiglont si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )